defnennannesi 6 aylık bebekle ben hiç bişe yapamadım robot çalıştırmıştım dün şimdi onu yıkadık çamaşırları attım bu kadar kendimi becereksz gbi hssediom
Tatlican defnennannesi Küçük bebekle kış günü anca. Benim kızım büyük. Ev temiz yapmıycam dedim ama yine bir dünya iş yaptım🙈
artikbiranneyim defnennannesi biz evde değiliz bayramda o yüzden rutin temizliğimi yaptım ben. Derin temizliği havalar ısınınca yapıyorum cocukla cok zor ya
Zeynepomer96 defnennannesi O kadarlıkken bende yapamıyordum kendini kötü hissetme şimdi 1.5 yaşında peşimde dolanıyor yapabildiğim kadar yapıyorum zamanla her şey düzeliyor
sengul34 defnennannesi yani gündelik iş yaptığınız için bence eviniz ağır bir pisliği yoktur ben de gündelik iş yapıyordum yani her zaman iş yapıyoruz zaten biraz da rahatlamaya ne dersiniz yani o kadar sıkmanın manası yok benim de dokuz aylık bebeğim var 3:30 yaşında oğlum var zaten bugünleri bir daha gelmeyecek kendimizi parçalamanın bir manası yok
ElisaMom_ defnennannesi bende 2 çocukla zor bela bugün bitirebildim allahtan önceki günler parça parça Herşeyi bitirmiştim bugün sil süpür ser yaptım ona rağmen mahvoldum 5 aylık birde 3 buçuk yaşındaki kızlarım hiç durmadılar ya🫠
ElisaMom_ defnennannesi çocuk odasında ablasının yanındaydı yere örtü seriyorum kitapları oyuncakları etrafına bırakıyorum hem dönebilsin hemde oyalanabilsin diye zaten max 1 buçuk saat uyanık kalıyor uyutuyordum ara ara,sizinki tek çocuk sanırım ana kucağına veya kanguruya koyup onunla beraber iş yapın veya yanınızda kalsın siz iş yaparken eline bişeyler verin oyalanır
Pamukhanim_ defnennannesi 2 hafta önce detaylı yapmıştım dün de perdeleri camları sildim ama pek öyle detaylı girmedim kimse gelmez zaten sadece ne zamandır yapmadım diye yaptım
Asyaveannesi04 defnennannesi Küçük bebekle o kadar olur, anca biri bebeğe bakacak ki ona da gerek yok bence. Ben yardımcı ablamızı çağırdım pazar günü dip köşe yaptı, halılar, koltuklar yıkandı. 6 aylık hamileyim 4 yaşında kızım var artık bende yapamıyorum
Beraninannesii defnennannesi Bende 4 yaş ve 6 aylık iki çocukla sil süpür yaptım banyoları temizledim. Çamaşırları yıkadım kuruttum şimdi beni bekliyorlar. Halbuki bayramda evde değilim.
-Ozge- defnennannesi Cok derine girmeden haftalık detaylı temizliğimi yaptım bayramda kardeşim gelecek 2 oğlan onda 1 oğlan bende 3 erkek cocuk evi haşat ediyorlar oyüzden derin temizlik misafirlerim gidince 🤭🙂