artikbiranneyim ata2727 doğar doğmaz verince almıştı. Philips avent emziği genelde tutuyorlar denediniz mi
seloloo ata2727 ilk gün hastanede verdim Philips avent. Çok seviyor. Yarı açken ağzında gezdirip meme gibi kendi kavramasını bekledim başta almadı hemen süt damlattıp üstüne tuttu attı 3-4 kere tekrarlayınca tuttu
zeyneppce ata2727 doğar doğmaz vermiştim philips avent aliyor bir iki emip bırakıyordu ama geçenlerde wee babynın kaucuk olanı verdim onla arası cok iyi simdi şükür 🤭
pimiriya ata2727 benim bebeğim tam 3,5 aylıkken emziği kabul etti herkes kabul etmez artık diyordu . Bi tanıdığım emziği bebek böyle alır dedi bebeğimi kucağına aldı ve emziği ağzına koyar koymaz ardından da pıt pıt hafifçe vurdu emziğe ve bebek emdi 😆bi deneyin derim
ata2727 artikbiranneyim doğar doğmaz teklif etmedim ama 1 haftalıkken başladım Philips aventi de denedim wee babyi de denedim chico da denedim tutmuyor
annelife ata2727 tutması zaman alabilir. Benim kızım avent ile öğürüyordu büyük gelirdi ucu. Öbürlerini de bi tutar bi tutmazdı en son ikinci ayında tuttu. Ben chicco’yu beğeniyorum görünüş ve boyut itibariyle. 0-2 ay emziğinin ucu baya minik öbür markalara göre
ata2727 seloloo ya bende sürekli teklif ediyorum 2 3 çekiyor ama sonra ağzından atıyor uykuya geçişinde de deniyorum ama tutmuyor atıyor ya da kusma refleksi gösteriyor
bestber Verdiginiz emzigi de begenmemis olabilir bizde cok marka denedik philips avent, wee baby, mamajoo, markasız falan denedik en sonunda chicco tuttu hala bırakmıyo baska da istemiyo 😂
ata2727 bestber bi denemediğim bibs marka kaldı herkes çok övüyor birde onu deneyeceğim ya inşallah tutar 🤣
seloloo ata2727 evet zorlayınca benimkinde de oluyor kusma refleksi, süt damlatıp açken deneyin o halde
ceylanco Tutmasa bile arada verip hatırlatın 4. Ay atagında alırsa alır demisti biri bana ve öyle de oldj 4 aya kadar arada tekkif edin sonrasında tutmazsa bırrakırsınız
leylo_ ata2727 bebeğim 2 haftayı bitirince verdim şu an emzik tutuyor. Tok zamanda denemeyin aç olmasını bekleyin önce arattırın o tuttuuğunda elinizle destekleyin. Hemen memeyi ağzına sokmaya çalışırsanız öğürebiliyor