Sedaauykucu Arkadaşlar bu neee ne zaman geçer bu atak cocugun huyu suyu değişti kucak hep sırtım koptu. Ne zaman geçer uykular da kısa kısa hep ağlıyor
barismom Sedaauykucu geçmiyor bacım 6. Ayı var 8i var 10u var 2 yaşa kadar var bizde 8deyiz anam ağlıyor
hulya_10 Sedaauykucu biz de aynıyız 6haftaya kadar sürebilir diyor uygulama bugün bitiyor inşallah düzelir tükendim😅
busmah61 Sedaauykucu 20 günenyakın sürdü 3. Buçuk aylık başladı 4 buçuğa yakın bitti ay çok köütüydü mal gibi geziyodum etrafta
barismom Sedaauykucu kucak azaldı çünkü emekliyor tutunup kalkıyor ama yapışma başladı 8. Ay atağındayız gidince ağlıyor gözü hep üzerimde uyku hala berbat canım bugün mesela 6 7 kez uyandı herhalde saymadım belkide daha çoktu beni kontrol ediyor yanıma aldım artık sabaha karşı yoruldum inan uyku diye ölüyorum unuttum uykuyu neyi 8 aydır
Sedaauykucu busmah61 dimi çok fena bişey hep kucak hep mızmız ağlama uykular kısa uyumama ama uykunun basa vurmasıııı
ulum 3.5 ayda başladı 5 aylık olduk etkileri yeni yeni geçiyor bi süre hiç düzelmeyecek sandım. Az ağlamadım bu süreçte, Allah kolaylık versin hepimize 🥲🙏🏻
ulum Sedaauykucu gece berbattı zaten 2 saat uyusa diye dua ediyordum. Bazen yarım saatte bazen saat başı kalkıyordu, geçeceek hepsi