kabakcekirdegi İnstagramda çok gördüm tek tavada makarna,domates ,mor soğan ,sarımsak ,roka, krema, sıcak su demleme usulü yapıyorlar çok güzel görünüyor denesemmi diye düşündüm yapan var mı ?
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU kabakcekirdegi roka değil de fesleğen diye görmüştüm bende, bence denenebilir
organikirmik kabakcekirdegi şu tarifi yapıyorum tavuksuz. Sizin dediğinizin benzeri. Yediğim en iyi makarnadır
mamabear_ kabakcekirdegi o tarif denemedim ama artık her makarnayı tek tencerede yapıyorum ben. Hem sosu daha güzel bütünleşiyor hem az bulaşık çıkıyor. Bence söylediğiniz tarif lezzetlidir sadece roka pişince nasıl olur bilemedim
kabakcekirdegi [silindi] mamabear_ organikirmik balkizlar YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Bakalım kızlar yapacağım soğan beni biraz şüpheye düşürüyor eğer güzel olursa yazacağım çok teşekkür ederim
kabakcekirdegi YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU balkizlar [silindi] Güncelleme geçiyorum 😀 Beklemediğim şekilde soğan ve sarımsağın tadını almadım içinde yok olmuş gibiydi , salçayı bi tık daha az atsam krema tadı daha yoğun olur daha lezzetli olurdu gibi geldi ama yine de güzeldi . Özellikle rokanın makarnaya yakışacağını düşünmezdim 😀 Bence yapılabilir hatta tüm makarnaları bundan sonra demleme usulü yapacağım sosu çok güzel çekmişti 🫠
[silindi] kabakcekirdegi bebek ıspanak ya da fesleğen koyuyorlar. Ben ıspanakla yapıyorum pratik oluyor
Lolik kabakcekirdegi Ben yapıyorum ama soğanı falan çiğden koymuyorum karamelize ediyorum , çok lezzetli oluyor , hemen yenip bitecek kadar yapmak lazım durunca biraz yumuşuyor.
mysohn7 kabakcekirdegi dondurulmuş italyan usulü sebzeler var hazır paket dilimlenmiş türkiyede var mı bilmiyorum ama onlarla da çok güzel oluyor makarna biraz soya sos ve susamlı yada kremalı
tgcyi kabakcekirdegi rokasiz halini yaptim biz begenmedik acikcasi, normalde kremali cok severiz ama bilemedim
kabakcekirdegi tgcyi Herkesin damak tadına hitap edecek diye bir şey yok biz beğendik çok pratik ve tek tencerede yapılıyor olması da ayrıca sevdirdi kendini 🙏🏼
Pamukhanim_ kabakcekirdegi roka koymuyorum ama genelde ben tek tencerede demleme usulü yaparım makarnayı