bebikoluturtle Bebeğim portakalı görünce sirkeleniyo mandalinada aynı şekilde krep falan yapıp içine suyunu koyunca yiyo ama ben başka şekildede yedirmek istiyorum varmı tavsiyesi olan
gg3848 bebikoluturtle benim kızım da yemiyor ben porsiyon kontrolüne dikkat ederek suyunu sıkıyorum mesela iki mandalinamı yiyecek sadece iki Mandalina’nın suyunu sıkıyorum o şekilde içiriyor doktorumuz öyle tavsiye etti çok fazla sıkmayın fazlası da şeker yüklemesi oluyor
gg3848 bebikoluturtle normal bardaktan içiyor bazen de pipetle içiyor bebeğiniz küçükse biberonla veya yine kontrollü bir şekilde siz bardaktan içebilirsiniz
sarikavun bebikoluturtle soyun koyun onune once mincirsin. Agzina goturmez bi kac gun sadece mincirmasi icin koyun onune zamanla yemeye de baslar? 11 aylik olmus mincira mincira yer merak etmeyin. Sevmiuosa yemiyosa da zorlamayin bi hafta sonra bi daha deneyin 2 hafta sonra bi daha deneyin.
bebikoluturtle sarikavun vallaha dün denedim öyle ama görünce sirkeleniyo bizler nasıl limon yediğimizde ağzımız yüzümüz oynuyo oda öyle yapıyo dokunmuyo bile elimi itiyo
sarikavun bebikoluturtle eksidir. Daha tatli bi portakalla deneyin. Bazen yiyolar bazen yemiuolar degisiyo