Asyaveannesi04 NewMomm1 ay bana riskli geliyor meme estetiği, bak burun oldum, dudak botoks felan ama meme riskli çünkü ömürlük değil. Arkadaşım İstanbul’un en iyi doktoruna yaptırdı Nişantaşı’nda ama alttan dikiş izleri belli bu beni acayip rahatsız eder
NewMomm1 Asyaveannesi04 alttan dikiş izi çok sorun etmem ya bende burun ameliyatı oldum sorunsuz geçti şükür meme olayı ömürlük olmadığı için banada risk geliyor birde implant hastalığı varmış duymuşsunuzdur belki. Çok istiyorum ama sanırım risklerden göze alamayacağım gibi. 😂
NewMomm1 Deletedmom2987 keşke meme denilen zıkkım internette satılsa hepinizden alırdım birer parça bişi😂😂😂
Deletedmom2987 NewMomm1 jajfjasj kız bekarken hiç yoktu benimde sonradan bişey oldular hamile kalınca hani öyle aman amanda emzirmedim babannemin cicikleri gibi sarktılar sütyen de giyemiyorum 😭
NewMomm1 Deletedmom2987 bende sarkma vs yok emzirme döneminde büyüdü hamileykende büyümemişti sonra heptem gitti😂😂
yldrm12 beyzzsenturkk_ bende küçülsün istiyorum 90 beden ve sanki herkes bakıyomuş gibi hissediyorum çok rahatsızım
Dedektifgadget NewMomm1 ben küçültmek istiyorum yani bence aşırı konforsuz bunu düşünerek yaptırın bence hiçbir şekilde hiçbir kıyafet olmuyor memeler ben burdayım diye bağırıyor 😂😂😂
NewMomm1 Dedektifgadget olsun olsun cicik olsun da😂😂 yaptırırım yaptırmasına 5 gün sonra gidicem doktor ile görüşmeye ama ben risklerinden çekindiğim için tedirginim yoksa yaptırırım hemen yarın 😂😂😂
Dedektifgadget NewMomm1 valla yemin ederim az bir şey dar giysem fışkırıyor 😂😂 herkes bana bakıyormuş gibi hissediyorum bende küçük memesi olanlara özeniyorum hayat işte 😂😂
[silindi] NewMomm1 kuzenim koltuk altından koydurmuştu silikonu, her şekilde izleri belli. Ömürlük olmamasıyla ilgili bilgim yok. Evlenmeden önce yaptırmak istiyordum sonra vazgeçtim
NewMomm1 [silindi] ağrı durumu nasıldı? Doktor meme altından kesi atarak yapıyor evet izleri belli oluyor malesef
Dedektifgadget [silindi] yani çok küçük değil tabiki ama böyle normal ebatta olsa daha iyi olurdu benim için 😂