Minnikkiz Kızlar bebeğim bu haftasonu 4 aylık olcak nasip olursa hala 2.5 saatte bir emmek istiyor bazen 3 saati buluyo yani hala bu kadar az aralık normal mi doktoru 3-3.5 saatte bir emzir dedi ama dayanamıyor
momica Minnikkiz çok normal o aylarda bide atakla memede çok durmak istememe başlamıştı bşzde 1 saatte 1 emmek istiyor ama max 8-10dk duruyordu
ay_adengunes Minnikkiz benim kızım 3 ay 19 günlük bazen saatte bir bile emmek istiyor bazen 2 saatte bir. 3 saat çok çok nadir asla dayanamıyor o kadar
emineaae Minnikkiz 4,5 aylık ne zaman açıksa verdim ,hiç doktoru dinleyemem ağladığında o mu gelecek bakacak küçücük bebeklere sınır koyuyorlar deliriyorum ,dinlemeyin bebeğiniz ne zaman istese verin Dr sorduğunda dediğiniz gibi yapıyorum deyin
Minnikkiz ciceksincicek 2. Bebeğim onu ne zaman isterse emzirirdm şu saati geçmesin derdi de bu doktor böyle deyince bide çok kg almış dedi ama aslında normal gibi 2800 doğdu erkek bebek 6.75 suan yoğun bakımda kaldı bide
Minnikkiz momica zaten doğduğundan beri çok durmuyor yani kendi bırakmıyor bende en fazla 15 dk tutuyorum ki doysun bari diye
momica Minnikkiz yani o ne zaman ve ne kadar isterse ☺️ merak etmeyin 1 aya tekrar uzuyor hem emme süresi hem de aralığı