eymeedba 10 aylık bebeğimin hırıltısı var doktor gittik temiz dedi fizyolojikle açın dedi açtım ama birsey gelmedi iki gündür öksürüyor ne yapmam lazım hanımlar acil diş çıkarıyor bide onun ayrı huzursuzluğu var iki diş birden
efevealperinannesi eymeedba biz rsv virüs yüzünden yattık iki gün hastanede malesed aynı belirtiler vardı bizdede öksürük burun akıntısı hırıltısı vardı doktor çok küçük die yatırdı 3 aylık olcaz daha yeni bence ihmal etmeyin tekrar götürün hava makinesi aldık eve hava veriyorum günde 1 2 kez çok geçmiş olsun🤲🤲🥺🤦♀️🤷♀️
cicianne79 eymeedba burnundan sürüntü ile bakıyorlar da . Bizde rsv olduk 2 aylık evde atlatıyoruz. 9. Gün balgamlı öksürüğe çevirdi hala devam ediyor. Evde sürekli burun açıyorum buhar veriyorum. Başka da ilacı yok zaten antibiyotik kullanmıştım başta hiçbir faydası olmadı
kksna eymeedba serum fizyolojik ile buhar 3 saatte bir ver bronşları tıkanmıştır açmak için öksürük olur sonra boğaz tahrişi ve öksürük ilerlemesi olur
eymeedba Çok geçmiş olsun kan değerlerinde mi çıkıyor bizim ailede rsv virüsü Bn tatile giderken eşim ve annesi geçirmiş dönene kadar tamamen iyileşmişlerdi Bn daha geçirmedim kan değerlerinde çıkar mı acaba efevealperinannesi
efevealperinannesi Ben zaditen verdi doktor damla onu kullandım birde başta antibiyotik vermişti 3 gün kullan dedi kullandım ama geçmedi mlsf sonra hastaneye yattık burnundan suruntu flnda aldılar çok zor geçti ama atlattık şükür 🤲🥺