Minikkalbinannesi [silindi] ay inşallah canım vallahi çok istiyorum😂yaz gelsin de ayarlıycaz canım ❤️
Mariposa [silindi] @[silindi] nin evi uzak 😁 biletini alirdim o bize gelsin bayram boyunca kuzusuyla kalsin isterdim. 🫀 @maygirl e gidip hos sohbetiyle tatli tatli oturmak isterdim 🫀 @alinmom ile bulusup kizlarimiz kaynassin isterdim 🫀 @Hemdem__ e gidip yakisikli ogluyla oynamak guzel sohbetler etmek isterdim 🫀 @Dondurmalikahve ye gidip bi baklavasini yemek isterdim bayramda eminim yapmistir 😁🫀 @princessmom_ @barbiee_ @Gunesnil_23 @asellmiihramom harika sunumlari ile çok guzel agirlarlar eminim ama yasca buyuk oldugum icin bana gelsinler ben agirlayayim isterdim 😁🫀 @Meri-Mel hamis oldugu icin bu bayram izinli onu goruntulu arardim 😁🫀
Hemdem__ Mariposa Canım dostum keşke🫠Aynı şehirdeyiz belki bir gün olur 🙏Bende kızlarını sever mis kokulu oğlunu görmüş olurdum 🥰
[silindi] Mariposa 😂😂😂 ulan herkese gittin gene bana gelmedin ahleksiz 🥲 oysa ben hepiniz buraya gelin isterdim ❤️❤️❤️❤️
munalkad [silindi] @[silindi] Lütfen yanlış anlamayın 🙏🏻 bebekler ne kadarlık sigara mı içiyorsunuz? Ben de kendimi zor tutuyorum da