[silindi] Kızlar momda açılan postları burda açmayı çok seviyorum 😂😂 Bayramda burdan görüşmek-misafir olmak istediğiniz birileri var mı? Benim şöyle; @[silindi] aşkımla bi kahve cigara keyfi yapmak isterdim 😂😂 @nnoktaa ya misafir olup kedilerini oğluşundan korumak isterdim 🥹😂😂 @Retzja canıma misafir olup güzel sohbetinden yararlanırdım 🫠 @Niyesordunbucevabi @oseninyengenyengen sizle de oturup durum değerlendirmesi yaparım 😂😂 Aklıma geldikçe yine etiket atarım unutmazsam 😂😂 @Deletedmom2987 sana da gelirdim misss gibi manzaraya karşı bi kahveni içerdim 🥹
gizememre [silindi] @simseklivekalpli kardeşime gidip @hunilimomy ile çocuklar birbirini yerken kahve içmek isterdim 😂
Niyesordunbucevabi [silindi] Kesinlikle ilk gideceğim kişilerdensin kuzum 🥰🥰 Onun harici tabiki de @Balbulutu @Minikkalbinannesi @Pamukhanim_ @anonimli @oylesinebiri__ @uykusuzanne__ bacılarıma gidip bi kahvelerini içmek isterdim 🥰😍 @perla_ bacım da da bi acılı çiğköftesini yerdim 🤣
Balbulutu [silindi] @Pamukhanim_ ❤️ giderdim Doğayı mıncırmak için ve @juli_naz şöyle güzel bir yurtdışı mis gibi @Minikkalbinannesi son olarak @_Hera beraber çay içmek isterdim ☺️🥰 🤔Aklıma gelmeyen var mı acaba 🫡 @Niyesordunbucevabi 🥰 bir çayını içerdim kızlarıyla birlikte 🙈 @perla_ bir Urfa gezisi güzel olur 🤭yeni tanıştık çok sevdim 🫂
Nikita Marianne her zaman beklerim, yarın için kalori patlaması yaşayacağımız hamur işlerim hazır ☺️♥️
hunilimomy gizememre ahahah o an evi talan edebilirler bizim hic umurumuzda olmaz 1 kahve keyfi önemli 😂
Nikita [silindi] otururuz benim balkona, zaten yöneticiyim. Yargı dağıtmama alışık herkes. Geleni geçeni yargılarız 😅
[silindi] Balbulutu ay evet @perla kuşuma da gitmek isterdim hoş sohbetiyle bir kahvesini içmek için 💜
[silindi] [silindi] @Balbulutu unutmuşummm sana da gelmek isterim tabii hatta beydoşu da alırım @Niyesordunbucevabi