1anne1cocukk Oyuncak ek gıda ürünleri yürütec vs ne alınması gerekiyor annelerim toplu bir alışveriş yapmak istiyorum bebeğime
organikirmik 1anne1cocukk yürüteç ya da yürüme arkadaşı kullanmadım, gereksiz görüyorum. Yerim olsaydı birkaç dakika düşünürdüm en azından çiş yapmaya 😂 ama onsuz da hallettik yani. Yoğurt makinesini çok severek kullandım, buharlı pişirici kullandım ama çok da gerekli değil aparat alsanız da yeter, silikon takım kullanmadım hele önlüğü aşırı ağır geliyor melamin kullandım hep, pipetli suluk kullanamadı uzun bi süre duyarlı geçiş bardağı kullandık.
1anne1cocukk ylnydg yürüme arkadaşı ve kafa yastığı düşünüyorum bende ama erken mi diye de düşünüyorum suan sadece bebeğim dönebiliyor yattığı yerden
sinemisxs Pipetli suluk,yürüme arkadaşı,aktivite masası tabi isteğe göre, buharda pişirici,cam rende,tabak,kaşık mama sandalyesi,önlük aklıma gelenler bunlar 😂🫠
1anne1cocukk ylnydg onun için çok erken aşırı pahalılar zaten bebeğime kullanmadıklarımı sarıp yerine birseyler almaya çalışıyorum