Deletedmom_968 Bebeğimin 1 yaş için doğum gününü kutluyacağız bunun için menü önerir misiniz 11 kişi falan olacaz
mamaisqueen Deletedmom_968 sakallı poğaça Yaprak sarma Sigara böreği Çikolata topları Frambuazlı cupcake
sancarmom Deletedmom_968 Biz dışarda yapmıştık ama kendim çevremle beraber açık büfe olarak sunmuştuk 60 kişi falandık Cupcake çikolatalı-kakaolu Sarma Makarna salatası Un kurabiyesi Tuzlu kurabiye Sakallı poğaça Patatesli börek Bu şekildeydi sanırım 🧸
aycaunalsimsek Deletedmom_968 ben kendi yaptığım listeyi paylaşabilirim; Sakallı poğaça Tatlı elmalı kurabiye Tuzlu kurabiye Patates salatası Yaprak sarması Kuru patlıcan ve biber dolması Peynirli su böreği Küçük Hindistan cevizli havuç topları Küçük orman meyveli kekler Pancar salatası(Mısırlı, kırmızı biberli) Doğum günü pastası Toplamda 25 kişi falandık. 1 haftada öncesinden zor olan şeyleri hazırlayıp buzluk yapmıştım. Aynı gün pişirmesi kalmıştı.
cokbilmismom Deletedmom_968 geçen sene yaptiklarimizi yaziyim Peynirli börek Patatesli börek Sakallı pogaca Dereotlu pogaca Tuzlu minik kurabiye Çiğ köfte Makarna salatası Cup kek Doğum günü pastası Çocuklar için küçük kutularda patlamış mısır Limonata Hepsi yendi bitti hiç bir şey kalmadı 50 60 kisiydik 🙈
Deletedmom_968 cokbilmismom siz baya fazlaymıssınız ben sadece kendi ailemi çağırdım eşimin ailesi olmayacak ama içerisinden sececeğim şeyler var teşekkür ederim😘💕
Deletedmom_968 sancarmom ben o kadara uğraşamam da içlerinden seçeceğim şeyler var teşekkür ederim 🥰😍
Deletedmom_968 aycaunalsimsek evet buda çok mantıklk bende buzluğa atarak yapayım tadında bozulma olmuyor değil mi siz neleri önceden yaptınız da attınız teşekkür ederim bu arada🩷
aycaunalsimsek Deletedmom_968 dolmaları, kurabiyeleri ,poğaçaları, su böreğini bile açıp pişirmeden dondurup buzluğa atmıştım. Doğum günü hepsini çıkarılıp çözülmesini bekleyip pişirmiştim. Rica ederim 🌸
blueberryyy__ Deletedmom_968 ben iki ay önce kutlamıştık.Yaprak sarması, ıspanaklı börek, Şehriye salatası, patates salatası, cup cake,poğaça ve browni kurabiye yapmıştım. Size de fikir olur belki ☺️
ShutUp Deletedmom_968 Sarma Tavuklu arpa şehriye salatası Toz biberli tuzlu kurabiye Portakallı çatlak kurabiye Cevizli kakaolu muffin kek Sakallı poğaça Benim menüm bu şekildeydi bizde 12 kişiydik.
Deletedmom_968 aycaunalsimsek tekrardan teşekkür ederim poğaçalarım hep sert oluyor neden aceba bir bilgibiz var mı yada kendi uyguladınız tarif bide pna yardımcı olursankz iyi olur kabarması falan iyi oluyor dinlendiriyorum ama fırından çıkar çıkmaz taş gibi oluyorlar
aycaunalsimsek Deletedmom_968 rica ederim bacım ne demek, ben soda koyuyorum içine. Yoğurt, toz maya kullanıyorum. Bilmiyorum etkisi ne kadar ama benimkiler hep ekmek gibi yumuşacık oluyor.