6527hasret kedisi kalesi gölü( kahvaltısı tescilli olarak) Keledoş yemeği tandır ekmeği peyniri VAN, 🥰
alpmila 6527hasret hepsi buraya sığmaz da yazayım yine bi kaç tane Fıstığı Baklavası Yağlı köftesi Yuvalaması Beyranı Dolması Lahmacunu Patlıcan kebabı bu liste böyle uzar gider 😂(Gaziantep)
limonkolonyasi asilazmazbalkokmaz ay evet Adıyaman ‘ın besni ilçesi var üzümü meşhur bizde buraya tayine gelince ögrendik ,hatta ilçe girişinde kocaman ışıklı “Üzüm diyarı besniye hoşgeldiniz “yazıyor 😅
asilazmazbalkokmaz limonkolonyasi Bizimde yazar üzüm diyarı 🙂 Tadı nasıl üzümlerinin peki? Merak ettim 🫠
limonkolonyasi asilazmazbalkokmaz biliyorum deliceyi 😅 Ankara’ya git gel yaptığımız zaman içinden geçiyoruz Ya ben pek sevmiyorum siyah üzüm buradakiler
asilazmazbalkokmaz limonkolonyasi Ankaralı mısınız 🙂 Bizde doğma büyüme Adıyaman deyince hep çiğköfte gelir akıla. Üzümü çok iyi demek ki bu kadar yazıldığına göre. Bende siyah üzüm pek sevmem hatta bizim üzümede bayılmam ama güzeldir. İzmir üzümü seviyorum ben kütür kütür 😹
limonkolonyasi asilazmazbalkokmaz yok hayır degilim 🙂 evet evet ilk akla gelen çiğ köfte üzüme bende şaşırmıştım
kabakcekirdegi mamacitaa_ Vana gittiğimde hem Adem Şefin mekanında hem de başka iyi mekanlarından birinde yedim. Zaten yöresel menü seçtiğinizde keledoşla vs çorba olarak bu getiriliyor ve hayatımda içtiğim en güzel çorbaydı giderseniz mutlaka deneyin