Kızım 20 aylık. Bugün 3 kere kustu, ateş yok, halsizlik yok. Sıvı alımı var. İştahı kısmen yerinde. Yarın doktora randevu aldık ama benzerini yaşayan var mı? Detayı aşağıda okumak isteyen olursa
Bugün kahvaltısını etti. Her zamanki gibi çok hevesle yemedi ama epey yedi. Yaklaşık 2 saat geçti boya yapıyorduk birlikte huzursuzlandı birden kustu. Her yerimiz battığı için duşa soktum. Üşümeye başladı hemen giydirdim örtünün altında kitap okuduk. Ateşine baktım 35.6 falandı. Sonrasında 36 ya çıktı yine. Su içiyor bu arada. Aradan 1-2 saat geçti uyku saati geldi diye yoğurt teklif ettim. 1-2 tatlı kaşığı anca yemiştir ki bayılır yoğurda zorlamadım uyutmaya geçtim. Yediği yoğurdu kustu yine. Su içirdim yatırdım. Keyifli uyandı. Muz verdim kraker verdim acıkmış. Çorbasını yapmıştım dünden ama midesini yormak istemedim. Gayet keyifliydi ateşi yoktu yoğurt istedi. 2 yemek kaşığı kadar koydum yedi. Üzerinden yine 1-2 saat geçti kustu. Biraz zaman geçince su verdim. Makarna haşladım bu sefer de. Makarna yedi epey. Sonra gece uykusu geldi yatırdım. Umarım basit bir üşütmedir