yarenhazal Merhabalar, bebeğim 2 ay 2 günlük bayram öncesi aşılarını yaptırmak istemedim bayramda ağrısı olmasın diye. Şey düşünüyorum 27sinde yaptırsam çok mu geç olur? 2 ay 11 günlük olmuş olacak yani. Siz ne zaman yaptırdınız 2.ay aşılarını?
aydinmumine yarenhazal 2 aylık aşılardan bir tanesi canlı aşı ve saatine göre yapıyorlar sonrasına atamıyoruz canım
tazeanne1301 yarenhazal bizde Salı günü yanı dün yaptırdık 2 ay 5 günlüktü bayram sonrasına bırakabilir miyiz dediğimde çok geçer olmaz dedi ebe
LinaElzem yarenhazal biz şuan 2 ay 7 günlüğüz geçen hafta hastanede yattı bebeğim tam iyileşmedi. Dün hemşire aradı ona halen hasta olduğunu söyledim haftaya perşembe çağırdı bizi. Yani sorun olmuyor demekki.
Tugcebb yarenhazal siz sağlık ocağındaki ebenizle iletişime geçin. Aşılar her zaman olmuyor, bebek sayısına göre getirtiyorlar. Gününden sonra yaptıracaksan bana haber ver demişti benimki. Şimdi mesajlara baktım 2. Ay aşısı için ben yaptırabilirsem doktorumuza yaptırcam demişim oda bu aşıyı her zaman getirtemiyoruz 2 haftada 1 geliyor. Yeterli sayı olmazsa ertesi haftayada kalabilir. Çok geç kalmasın aşısı demiş.
nzlcltk Benim şuan 1ay 25 günlük ebemiz aşı için kedisi çağırdı. çağırdı tarihte 2ay 9 günlük olacak bebeğim. Muhtemelen bayramdan sonra bi sorun olmaz ama vurulan aşı canlı aşı genelde Ebeler takip ettikleri bebekleri bu aşı için aynı anda çağırıyor bu yüzden ebenizle iletişime geçebilirsiniz unutatabiliyorlar bazen kendinizi bir hatırlatın derim 🤭