Karakiz1 3 yaşında oğluma bayram paralarıyla nasipse stanlry almak istiyorum ıceflow modeli kullanan varmı biliyorım soguk koymaya uygın ama ılık su veya sıcak içerisibe koyabilirmiyim
3boysmom Karakiz1 ben kendim kullanıyorum iceflow ama sadece normal su ve soğuk olarak. sıcak suda deforme olur garantiden de cıkar, normalde ömür boyu garantili
Karakiz1 Dmt-01 Yani aslında soguk su koymayacagım normal ev oda ısısı su ve üzerine cok az sıcak su hastalık zamanında bogazı için boyle kaynak su deil tabiki anlatabildim mi acaba
erkekannes Iceflow kullanıyorum sıcak su koymaya uygun değil poşetli çünkü ama ben normal su koyuyorum gayet güzel akıtma yapmıyor onun küçük modeli de var çocuklara uygun olur bence benim bebeğim 3 aylık büyüdün bende alacağım okula başlayınca 😂
Karakiz1 erkekannes Evet evet küçük modelinden istiyorum ılık koyabilirmiyim peki sorın olur mu soguk koynak isteniyorum cünkü
erkekannes Karakiz1 pipetle suyu içtiğinde ağzı yanmazsa koyulabilir bence ama ürünün performansını düşürür mü onu bilemiyorum