fndd Kızım 6 aylıkken 65cm 8.480di bugün 9 ay kontrolümüz vardı 73cm 8.770 çıktı çok az kilo almış geldi bana doktor kilosu boyu ayına göre gayet iyi dedi ama 3 ayda 200 küsür gram bana az geldi var mı böyle az alıp sonra toparlayan
patatess fndd Bizim de aynı oldu diyebilirim. O aylara kadar çok güzel kilo aldı sonra bir anda yavaşladı. Ama.doktor boy uzaması iyi diye dert etmediler. Ayına göre kilosu normal diyorlar.
organikirmik fndd bi arkadaşımın bebeği 15 aylık. O kadar iştahlı bi bebek ki maşallah diyeyim, yemek seçmez ne verilse yer. Yeni 8 kg oldu. Ama anası babası ikisi de minyon. Sağlığı da gayet iyi.
fndd aysebb Hep ayda en kötü 500 gram alınca ben şaşırdım 10 olmuştur heralde diyordum zayıf bi bebekte değil toplu bi bebek anlamadım demekki boy attı
fndd beginnerrmomm Yani kimle konuşsam herkes hemen bebeğinin kilosunu atıyır ortaya 8 aylıkken 10 kilolar 9 aylıkken 12 kilolar bu sefer insan kendini yetersiz gibi hissediyo az kilo alınca iştahlıda bi bebek maşallah ne versem yiyor
beginnerrmomm fndd boşver herkesi, benim bebeğimde yer bu kadar kilo alıyorlar demekki yiyorlar ya ona bak, yemeseler daha kötü olurdu
cansu0303 fndd her bebek öyle değil benim kızım 9 aylıkken 7,3 kiloydu 12 aylıkken 8 kiloydu gayet iyi bebeğinizin kilosu bazen bebeklerde kilo alımı yavaşlayabilir hatta durabilir herşeyi yiyor diyorsunuz sıkıntı yapmaya gerek yok o zaman
fndd patatess Demekki normal. Hasta olduklarındada fark ediyo galiba 2 kere hasta oldu ondan olabilir mi acaba diye düşünüyorum
fndd beginnerrmomm bakalım bi sonraki tartı günümüzde ne olacak bizim çocuklar şimdiden kilolarını koruyorlar demekki😂 bir sonraki kontrolünüz 1 yaşında mı olacak ben onu sormayı unuttum
Mom_87 fndd fndd benim de kızım öyleydi. Çok az kilo alıyordu ama boya gidiyordu. persenyilde normal kalıyorsa hiç dert etmeyin. Bundan sonra hep böyle az kilo alır. Çünkü hareket artıyor. Yediği içtiği çoğu harekete gider
Mom_87 fndd ben e nabızda persentil tablosuna bakıyorum normal çizgide ilerliyorsa sıkıntı yok. Ayına göre internetten kilo aralıklarına bakabilirsiniz.
Mom_87 fndd profillerim kısmından çocuğun profiline geçiş yapıyorsunuz. Sonra menüden aşı takvimine giriyorsunuz. Aşı takviminin üst sekmesinde persentil tablosu var. Orda boy, kilo ve baş çevresi için aayrı ayrı tablolar var.