bebeklianne_ Kızlar kocam paraları arabaya yatırdı şimdi 4 bin TL kaldı sen karar ver gidelimmi gitmeyelimmi ailenin yanına diyor 4 saatlik yol sizce acimmi yoksa gidelimmi diyim ?
yasminmomy bebeklianne_ bence gitmelisin sıkışıklık bitmez aileni gör gel bayramlaş onun ailesi olsaydı inan bana para umrunda olmazdı bulur buluşturur giderdi aileni hiçe sayma gidin bebeginizde değişiklik olsun
bebeklianne_ Minikkalbinannesi değilmi bayrqm bu çocuğuma aşılamak lazım bayramda aile ziyaretini sonuçta maaş alacak geri geldikten bir süre sonra bende öyle düşünüyorum zaten aylardır evdeyiz çocukla onada değişiklik olur üç günde üç gündür
Minikkalbinannesi bebeklianne_ bencede canım herşey yerine gelir para pul aileni gör bence canım bayram da imkanın varsa eğer.dediğin gibi 3 günde olsa değişiklik olur
bebeklianne_ yasminmomy bende aynı düşünüyorum sıkışıklık hiç bitmiyor ki zaten gitmesek zenginmi olacaz o öyle sanıyor herhalde oraya buraya gitmeyelimde para biriktirwlim diyor 😂🤦
yasminmomy bebeklianne_ hiç bi yere gitmesende sıkışıklık var en azından bayram bahane giyin süslen git havan değişir kuzum 😀