Aybars-mom160821 Namazda unutup rekatlarda fatiha dan sonra aynı süreyi okumak kabul olur mu fatihandan sonra ihlas okuduk sonrali rekatta gene fatiha ihlas mesela olur mu huzursuz oldum oruç kendi biraz kafam yerinde olmuyor sonradan farkettim de
beybitolat Aybars-mom160821 ben böyle şeylerde niyetin önemli olduğunu düşünüyorum ama doğrusunu bilmiyorum
aylaa26 Aybars-mom160821 benim arkadaşım hoca niyet önemli bilmiyorsanız karıştırıyorsanız neyi biliyorsan oku allah niyetini biliyor huzuruna seni davet ettiyse kabul eder her türlü diyordu
cilginhatun2 Aybars-mom160821 dalgınlıkla yapıldıysa sorun olmaz fakat bilerek yapılması malesef kabul olmaz
pag Tabiki sırası var ama ben bunu bilmeme rağmen çoğu zaman şaşıyorum sizin dediğiniz gibi oluyor bence niyet önemli Allah kabul etsin🌸
NariNariKiminYari Aybars-mom160821 ben başka sure bilmediğim için hep ihlas okuyorum önemli olan niyet bence
kdkdkj Aybars-mom160821 Namazınız kabul olur. Ancak bile bile aynı sureleri okumak mekruhtur. Yani yapılmasa daha iyi olur. Eğer başka sure bilmiyorsanız tabiki okuyun namazınızı terk etmeyin ama yeni sureler öğrenmeye gayret edin 🌸
Serpil09 Bende ihlas ile sürekli kevseri okurum başka süre okudum mu çok karıştırıyorum süreleri unutuyorum
pinar1905 Aybars-mom160821 kabul olur ama güzel olanı ve doğru olanı farklı sureler okumaktır. Bildiğim kadarıyla mekruh olur çünkü namazda da kuran ayetlerinin okunma sırası vardır. Yeni sureler öğrenene kadar tabiki de Allah kabul eder ama en kısa zamanda yeni sureler öğrenmeye çalışın
Pirasalipuding Aybars-mom160821 Unuttuğunuz için olur , fakat bilerek aynı sureleri okumak mekruhtur. Bu gibi durumlarda sehiv secdesi yapılır.