gizem101010 Merhabalar oğlum 8 aylık. 6. Ayından beri munckhin suluktan su içer ama son 2 gündür suluğu reddediyor. Bardakla verdiğim de içiyor. Neden böyle oldu aynısını yaşayan var mı
blueberryyy__ gizem101010 ayyy aynı durumu yaşıyoruz vallahi yıldım. Aynı marka suluk ve şuan 14 aylık uzun süredir de içiyordu hatta kendisi istiyordu. Son bir haftadır kesinlikle ağzına sokmuyor ya. Bardakla içirmeye çalışıyorum bende. Diş çıkarıyor şiş diş eti ben ona bağladım açıkçası. Çünkü emzik de istemiyor artık 😞
gmzshn Oğlumda aynı ayda sizinki gibi ama hiç suluk almadı direkt silikon bardak ile içiyor. Hatta yemek yemiyordu artık çorbaları o bardak ile veriyorum biraz öyle içiyor aklınızda olsun sizinde böyle bi probleminiz olursa
gizem101010 gmzshn bizim yemekle bi problemimiz yok bardakla da çok güzel içiyor ama sanki sulukla daha çok su tüketiyordu gibi geliyor
gizem101010 blueberryyy__ ya ben baktım ama diş çıkarma gibi bi belirti yok neden böyle reddetti anlamadım aslında bardakla içmeleri daha iyi de işte ne biliyim