gulseew Aptamil pronutra içiyor ama toplatıldığı için değiştirmek istiyorum kiloda aldırmıyor sanki hangi mama sizce ?
livanurvealpinannesi61 gulseew hipp de palm yağı var evolvia golden goat baby Goat similac holle organik temiz içerikli
mavideniz96 gulseew golden goat kesinlikle tüm doktorların tavsiyesi keçi sütlü yumuşacık tadı oğlum 5 aydır hapur hupur içiyor valla 😂
esiilaa gulseew doğduğundan beri hipp combiotıc kullanıyoruz 8 aylık olduk biz çok memnunuz kilo alımı iyi gaz kabızlık kusma vs yapmadı ama her bebeğe her mama yaramıyor bize yaradıgı ıcın acıkcası baska mama da denemedim riske atmadım hic🙏
livanurvealpinannesi61 gizem101010 hipp in kokusu tadı çok ağır oğlum tadını hiç sevmedi 30 ml bile içmezdi aşırı kokuyor tadı aşırı kötü ya
livanurvealpinannesi61 gulseew her bebeğe iyi gelmiyor evet kimisi de sevmiyor benim oğlum evolvia severdi kızıma Bebelac Gold kullandım
ciceksincicek mavideniz96 ben tek tük mama yaparım çok az o da ama kabızlık yaptı gibi kakası çok sertti zorlandı