kubra001  Kızlar ben 14 Marttan beri ovülasyon testi yapıyorum dünkü ve bugünkü test arasında kaldım yumurtam dün mü çatlamış yukarıdan aşağıya gün gün sıraladım testi en alttaki iki test arasında kaldım 14’ünde birlikteliğim oldu sonra olmadı 14’ünde olanın tutma ihtimali var mıdır? Ve birliktelik için geç mi kaldım?
damlaozzz kubra001 13.35 pik olmuş zaten yumurtlama sonrası 3 gün değerlendirilmeli diye hatırlıyorum bende bu şekilde hamile kalmıştım hayırlısı olsun inşallah 🌸
geceyi_saran_anne 13.35 yazan pik yaptığı gün, 14.00 yazan ise çatlama günü. Gayet iyi bi zamanda birliktelik olmuş. Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin 🌸
kubra001 geceyi_saran_anne 13.35 olan dün yani 17 mart benim 14 mart ilişkim oldu bugünü de değerlendirmeyi düşünüyorum belki bugün tutar diye bu arada güzel dilekleriniz için Allah razı olsun 🌸🤍
kubra001 defnerozamommy son test bugün yapıldı ve bugün rahmimde çok hafif ağrı var bugünü değerlendirmeyi düşünüyorum belki 14 Mart olan 17’martta tutmamıştır diye
kubra001 damlaozzz ayyy çok teşekkür ederim hepinize o zaman bu 3 gün yoğun tempo oluyor 😅 bebişinizi de güle güle büyütün inşallah 🥹🤍