mbabygirlm Saat 5 oldu ne çamaşır bitiyor halâ ne bulaşık ne ev dağınıklığı ne de pisliği. Ben topluyorum arkamı dönüyorum aynı ne olacak böyle ya
MiracAlpinveUmutunAnnesi mbabygirlm Ev işi nankör diye bosuna demiyorlar. Hep aynı şeyler ye iç kaldır yat kalk topla giy çıkar yıka.
3kedili2bebekli mbabygirlm 15 sene kadar böyle gider diye düşünüyorum çocuklarin ergenligi bitince biraz rahatlar ev işi 😂
Ada28 mbabygirlm hele o çamaşır yıka as katla yerleştir sepete bakıyorum hala dolu 😒 toz al 2 gün sonra yine aynı çok takılmamak lazım derle topla yapıyorum açıyorum robotu o süpürüyor 10 15 günde bir bende detaylı süpür sil toz al halıları kaldırıp yapıyorum dolap dışı silip banyoları detaylı yıkıyorum
BuzluKahve mbabygirlm en güzeli dışarı çıkmak. Oh mis valla. 12’de kahvaltı bulaşığını hallettim, evi topladım robotu çalıştırıp çıktım. Şimdi geldim, yemeği de dışarıda hallettik. Ev temiz süpürülmüş, bulaşık yok. Evde kaldıkça iş bitmiyor
binnur37 mbabygirlm Evi çakmakla tutuşturup yakacam bir gün az kaldı . Dün bir müşterim geldi kaş bıyık manikür yaptım . Sonra bi arkadaşım geldi onun yüzünü aldım . Bugün manikür pedikür kaş bıyık ağda yaptım bir müşterime daha ev oldu leş şimdi komple süpürdüm sildim toz aldım nevresim değiştirdim evde 3 yaşına girecek bir kızım var cinnet eşiğindeyim .