mionku Kızlar mustela yüz kremi arkadaşım hediye almıştı. Kullandığımdan beri yanakları kızardı ve pütür pütür oldu. Tabii ki hemen bıraktım ve düzelsin diye bioderma atoderm aldım. Şuan düzeldi ama merak ettim. Aranızda kullanıp bu şekilde olan var mı?
cokbilmismom mionku egzama varsa Mustela Stelatopia Yenileyici kullanmaniz gerekir her kremi guzel değil mustelanin içeriklerine bakarak kullanın
mionku defnevedoruk evet parfüm içeriğini bilerek kullandım oğlumun cildi hassas degil diye ama yine de yüzünü mahvetti.🤦♀️
mionku cokbilmismom yüzünde hiçbir sey yoktu. Mustela avakodolu hydra bebe kullanınca kötü oldu. Egzama gibi yaptı yüzünü maalesef ki🤦♀️
cokbilmismom mionku onun içeriği iyi değil maalesef bide hassassa daha da kötü yapar. Ben ecowel kullandım bide mustela ikisinde de memnun kaldım ama dediğim mustela avokadolu değil
mionku cokbilmismom aslında hassas değildi ama bize dokundu. Hiçbir şey kullanmamam daha iyiymiş o zaman hiç sorun yoktu. Şimdi geçmesi için bioderma atoderm kullanıyorum baya geçti.
mionku birbebibirkedi maalesef bazı doktorlar anlaşması var diye içerik düşünmeden önerebiliyor ama farklı bir ürününü de önermiş olabilir, mustelanın 2- 3 tane yüz kremi var diye biliyorum.