melisahera Kızlar bebeğim beş gündür ek gıdayı reddediyor. Çok zor yiyor ağzını kitliyor kafasını çeviriyor ellettiriyor bu durum neden geçici mi kafayı yiyecegim. Mama da veriyorum onu içiyor bazen onu bile içmiyor
annelife melisahera zorlamayın, diş olabilir, atak olabilir. Acıkınca yer mutlaka. Kabız olmasın diye bol su verin. Yediği zamanlarda da yağdan proteinden zengin daha besleyici gıdalar teklif edin
kivancbera17 melisahera yemin ederim tam 11 aylık olduk ve hastayız 4-5 gündür yemesi zaten zayıftı ama bugün neredeyse sıfır işin garibi mama da iciremiyorum. Sanırım dişte çıkacak bugün kaç tane sevdiği yiyecek varsa sundum ogluma ama yok 1 kere tadına baktirabilirsem ne ala
organikirmik melisahera muhtemelen diştir. Her diş dönemi bi red oluyor bizde de. Şu an sadece turşu yiyor mesela
mejsa melisahera aramızda 2 gün var ve benim bebeğimde dünden beri az emiyor az yiyor dişi kaşınıyor farkındayım ondandır diye düşündüm ben de bir de kalabalık akrabalar vs geldi derken dikkati çok dağılıyor