ekinakselmoms Merhaba bebeğim 3 ay 6 günlük 5180 gram , doktor iyi boyu kilosu dedi. Günde bir biberon mama tüm gün de anne sütü. Kilosu bence az ama sizin bebekleriniz nasıldı veya nasıl ? Doktor da iyi diyor ama içim rahat değil 😔
asena3265 ekinakselmoms Her bebeğin gelişimi Farklı kimseyle kıyaslamayın.Doktorunuz iyi dediyse iyidir.
ciceksincicek ekinakselmoms lütfen yanlış anlama ama sütün yaramıyor olabilir mi ? Bu durumda mamayı arttırabilirsin canım
ekinakselmoms asena3265 tabiki her bebeğin gelişimi kendine hastır ama çevremde 4 numara bez bile kullanan var benim içimi yiyor bu durum ya iyi bakamıyorsam diye
ahsenim12 ekinakselmoms aylık 1 kg beklenir ilk 3 ay mamayı arttırın bence çünkü büyüdükce kilo alımı azalıyor
ekinakselmoms ciceksincicek yok yanlış anlamam acaba bu durumda doyma sinyalleri verir mi , aslında çok güzel dengeli de besleniyorum. Biz hep açlık ve tokluk sinyallerine bakıyoruz. Doktor da iyi bakıyorsun annesi dedi ama bilmiyorum annelik hep vicdan azabı galiba
ksbbk123 Benim bebegim de 2960 gr dogdu 5 aylik 7200 gr şu an bana da az geliyor zayif görünüyor öyle tombul bi bebek değil sizce nasıl kilosu doktor iyi diyor sadece anne sütü aliyor
ciceksincicek ekinakselmoms sütün yağlı mı biliyor musun ya da bebiş emerken sadece ön sütü alıp bırakıyor mu o da önemli ? Arkası bebeğe kilo aldıran süt benim doktor her anne sütü bebeğe yaramaz demişti tabi ki ne olursa olsun anne sütü gibisi yok
shi ekinakselmoms kaç kilo doğdu o önemli canm benim kızım 3.650 doğdu her ay 1 kilo alıyordu 7 kiloydu benm kızım
seydaakbahar ekinakselmoms benim oğlum 3690 doğdu, 2. Ayda 5070 oldu, 3. ayda da 5435 gr olmuş, yani sadece yaklaşık 400 gr almış. Bu durum beni çok üzdü..
ekinakselmoms Bizimki de 3.aya girdiğinde 650 gram almıştı biraz mama desteğini artırmak lazım gibi duruyor
ekinakselmoms ciceksincicek bizim bi meme de duruşumuz 30 dk falan sürüyor arka sütü almazsa da bir sonrakinde ordan devam ediyorum süt gelmezse de sinirleniyor zaten vuruyor. Gelişim olarak sorun yokta azcık kilo aldımı tamamdır benim için
shi ciceksincicek katılıyorum bazı annelerin sütü zayıflatıyor bile bi arkadaşım bebegi günden güne zayflıyordu ve anneyi kestilr ek gıdaya geçince çok kilo almıştı yazık
shi ekinakselmoms alır annesi alır daha çok küçük emme refleksi gelişir iyice daha çok emer hiç dert edip üzülme saglıgı yerindeyse şükür