kaygiliannee Kızlar bebişlerin kıyafetleri için hangi deterjanı kullanıyorsunuz? Ben şuan siveno kullanıyorum ama lekeleri hiç çıkarmıyor 🤦♀️
gizem6767 kaygiliannee e bebekte baby me leke çıkarıcı tozu var onu kullandım 3 4 aya kadar sıcak suda bekletıp 6 aydan sonra normal toz olarak kullandım
accountant kaygiliannee uni baby kullanıyorum leke çıkarıcı da uni. Leke kalmıyor kısa programda 30 dk yıkıyorum hemde
aydinmumine kaygiliannee bende siveno aldım başta sonra duru granüle geçtim siveno çok fazla parfüm kokuyor gibi geliyor bana ben rahatsız oldum kokusundan bebişleri düşünemiyorum yani birde leke çıkarıcı myrabbit ile önden batmış olanları bekletiyorum biraz sonra hepsini beraber atıyorum makineye
yadszzz Sanırım doğal olan hiçbir deterjan çıkartmıyo ben beyazlarını leke çıkartıcıya basıyorum 2 3 defa da durulayıp öyle giydiriyorum başka geçmiyo
kaygiliannee yadszzz evet her seferinde öncesinde bi ön leke çıkarma işlemi yapmak durumunda kalıyorum ben de yine de renklileri temizlemek daha zor 😑
kaygiliannee gizem6767 o sıcak suda bekletme olayı bana çok meşakkatli geliyor ya 🤦♀️. Bugün kucağımda bebişle makineye zar zor attım çamaşırları