[silindi] gizememre sivas etliekmegi sivas katmeri Sivas köfte Madimak Gınnıs Hingel Kalburabasti tatlisi say say bitmez canim memleketim sivas ım🫡 Bide ikinci memleketimi yaziyim kütahya Cimcik Hashasli gözleme Hashasli lokum Simav cevizli ekmek Dolamber boregi Vişnesi
anonimli Balbulutu yok bacım Bi ben kalmışım yazmadığın 😂😂 Mangalı meşhur. Kuşçuluğu meşhur, kalesi meşhur, acısı meşhur, kurutmalığı, her sokakta Bi ökkeşe Mehmete rastlarsın bu isimler de meşhur😂😂
Balbulutu Deletedmom2987 bizde kirazı 2 senedir görmedik canım inşallah bu sene bolca vardır. Geçen sene tanesi 10 liraydı 🥴
Dmt-01 Yazmelegi_ bende çok severim valla.ama malesef uzak diyarlardayım senede bir kez anca gidiyoruz memlekete hem dışardan şırdan yeriz mutlaka hem eve görümcemde annemde mumbar yaaprlar sağolsunlar
huzur283_ Misafir perverliği Akdamar Kilisesi Kalesi Gölü İnci Kefali Keledoş😋 Kahvaltısı😋 ay bunları sayınca memleketi özledim
Balbulutu [silindi] o ne kız hayvanmış ya ben yemek falan sandım 🙈 @anonimli bizim bir tatlı adı gibi 🤭baksana
Balbulutu [silindi] bii anlat kız neresi ora bakayım 🤣🙈kız kusura bakma ramazandan dolayı kafam gitti Eskişehir 🤭