Öff gerçekten çok bunaldım artık bebeğim doğduğundan itibaren emmek istemiyor daha doğrusu ilk doğduğu an emziremedim sezeryan doğum yaptım yataktan kalkamıyordum çok ağrım vardı kaynanam sürekli kendisi tuttu bebeğimi hiç ten teması da yapamadım ilgilenemedim de ilk emzirme deneyemimde yine kendisi müdahale etti ben bir hemşire ebeden yardım alacaktım zaten kendileri de ihtiyacınız olduğun da beni çağırın demişti o yüzden emziremedim tutamadı memeyi biberona alıştı silikon uç kullanıyordum o yüzden ilk iki ay onunla emzirdim ama günde 3 kere de mama takviyesi yapıyordum 3. Aya girdiğinden beri uçla da emmiyor arada emiyo arada emmiyor çok ağlıyor kendini itiyor emmediği zamanlar sağım yapıyordum ama sağım yaparken sütüm hep az geliyor 30 cc 40 cc felan o da yetmiyor ne yapacağımı şaşırdım artık şuan 4 ay 10 günlük meme reddi hala devam ediyor sütümü sağıp vermeyi düşünüyorum artık ama sütüm de az geliyor ne yapabilirim bestlak damla kullandım şuan solgar b12 kullanıyorum başka ne yapabilirim anne sütü alsın istiyorum