7 aylık bebeğim var. 79 kg ile hamile kalmıştım 8 aylık hamileyken tartıda 90ı görünce tartıya çıkma işini bıraktım, doğuma kaçla gittim bilmiyorum ama ödemden patlayacaktım. Şu an çok şükür tüm o kilolar hiçbir şey yapmadan sadece emzirme ile gitti şu an 78 kg boy 168. Belirli bir kg hedefim yok vücudumun bu spora ve harekete ihtiyacı var. Göbeğim saldı basenler göğüsler vs derken kendimi hiç sıkı hissetmiyorum ayrıca yaşlanmış gibiyim tüm kemiklerim ağrıyor katır kütür sesler geliyor, bi merdiven çıkınca nefes nefese kalıyorum yaniii toparlanmak istiyorum eskiden düzenli spor yapıyordum hamileyken de yapardım ama aylardır yapmayınca ve doğumdan sonra 🥲🦦 bugün totomu yerden kaldırdım ve başladım 💪🏽 Benim hem kardiyo hem de pilatese ihtiyacım vardı o yüzden bi program oluşturdum. Çok abartılı olmayan bi başlangıç; kardiyo kısmı Grow With Jo . Pilates kısmı Lidia Mera ❤️ toplamda 30 dk ama malum bebekle neredeyse 1 saatte tamamladım ama O KADAR İYİ GELDİ Kİ 😍arada kızım ağladı onu da dahil ettim bir şekilde tamamladım. Yarına Allah Kerim ama bugün başlamak bile bana çok iyi hissettirdi paylaşmak istedim. Belki birlikte program hazırlar birbirimizi günlük sporlarımızla motive eder güzel güzel kilo veririz 💕