lilithhh00 kullanmadıgım mama kalmadı hepsınde kabızlık sorunumuz oldu bu mamayı kullananlar nasıl acaba bıde kilo alımı ıyıımıydı
gulsahhhhhg lilithhh00 bu mamayı ben kullandım tadı kokusu ayrı bi kötü ve evet kabızlık yaptı bizde. Benim çocuğum bu mamayı hiç sevmedi 30-40 içip bıraktı hep
livanurvealpinannesi61 gulsahhhhhg evolvia kullandım bahsettiğiniz gibi değildi hiç tadı kokusunda sorun yoktu aldığınız ürün bozuk olabilir mi . Bi kez hipp almıştım aşırı ağır tadı kokusu. Çoğu mamayı kullandım içlerinde tat koku olarak en iyi evolvia oğlum hipp i asla içmedi tadı kokusu aşırı ağır
nurcihancvsoglu Golden goat kullanıyorum iki aydır kabız hiç olmadı bir de be hep Probiyotik de kullanıyorum yanında o da bence çalıştırıyor bağırsakları tavsiye ederim
sedef_koray livanurvealpinannesi61 ya acaba gerçekten bozulmuş mama mı satıyorlar dıye düşünüyorum . Herkes farklı yorum yapıyor mamaa hakkında
ilkannelik1 sedef_koray evolvianın çeşitleri var belki farklı çeşitleri kokuyordur benimki evolvia nutriproplus öyle ağır bi kokusu yok