gizem123365_ Kızlar 22 aylik bir kızım var 6. Ayından sonra her ay hasta oluyor bugün hafif rüzgar vardi burun akıntısı başladı şuan uyuyamıyor. Hasta oluyor 1 ay dolmadan yine hasta oluyor bu süreçte cok yıprandım fikri olan varmi acaba
Merryyy gizem123365_ bizde böyleyiz tam iyileştik diyoruz ya öksürük ya burun akıntısı ya burun tıkanıklığı ile başa dönüyoruz iki oğlum var biri 13 aylık diğeri 6 yaşına girecek biri düzeliyor biri yamuluyor bu sene bu döngüden çıkamadık o kadar yıprandım ve yoruldum ki büyüdü değilde küçük en ufak şeyde hastanelik oluyor nasıl düzelicez bilmiyorum yaz gelsin artık diyorum
ziyangilbihter gizem123365_ bağışıklığını güçlendirin beslenmelerini zengin tutun protein sebze meyve et yesin
sengul34 gizem123365_ benim oğlum da çok hasta oluyordu ayından sonra kulak enfeksiyonu bir türlü geçmiyordu sürekli dut suyu verdim ve kurtardım darısı size inşallah çok geçmiş olsun
meryemcema gizem123365_ aktarlardan bulabilirsiniz birde 1 dış sarımsak bi kaç damla limon ve bir çay kaşığı bal bunları karıştırıp yedirirseniz doğal antibiyotik dir haftada 2 gün yapın bir sonraki ay hasta olmadığını göreceksiniz