zhhs İyi akşamlar kızlar ya ben aşırı derece de el yıkıyorum ellediğim her şeyden sonra el yıkama ihtiyacı hissediyorum ve ellerim çatlıyor sürekli var mıdır bu şekilde olan
NariNariKiminYari zhhs bende öyleyim ellerim sürekli suda olduğu için çok kuruyor sürekli nemlendiriyorum
amazontuba zhhs çalışırken be de böyleydim ellerğm mahvoluyordu . Yıkamayı engelleyemiyorsanız gece yatmadan nemlendirici + üzerine incecik bir tabaka halinde vazelin sürün ki nemi içine hapsetsin bana iyi geliyordu bu yöntem
mamacitaa_ zhhs bu sanırım benim en toksik özelliğim. Neye dokunursam dokunayım ellerimi yıkamalıyım 🥺
Marianne zhhs ben de öyleyim. Mesleki deformasyon da var, ister istemez yıkıyorum. Laboratuvarda özel kremler var suya dayanaklı, krem sürdükten sonra eldiven giyiyorum. Eldiven giyebilirsiniz.
zhhs NariNariKiminYari ben de nemlendiriyorum ama yeterli olmuyor elimiz hep suda olduğu için her koşulda kuruyor
NariNariKiminYari zhhs arko nem yeşil kutulu olan tüpteki yağlı kremi ve nivea mavi teneke kremi kullanıyorum yeterli oluyor. Düzenli olarak nemlendirirseniz kuruluk olmaz ben unuttuğum zaman ellerim hem gergin hem çatlak çatlak oluyor
zhhs NariNariKiminYari nivea+ cerave kullanıyorum ben de ama gün içinde sürekli mutfakta olduğum için çok işe yaramıyor sanırım
zhhs amazontuba teşekkür ederimm yaptım aynı şekilde daha önce de , gün içinde tekrar aynı oluyor ellerim sürekli yıkadığım için
zhhs Marianne evet eldiveni alışkanlık haline getirmem lazım sanırım hem o şekilde daha az yıkarım ellerimi
NariNariKiminYari zhhs mutfakta iş yaparken nemlendirici sürüp pudrasız eldiven takın arkonun o yağlı kremini kesin alın zaten çok ucuz bir şey yağlı olduğu için çok iyi nemlendiriyor
2124 zhhs Aynı ben zaten cok yıkardım bırde cocuk olunca sürekli yıkıyom ellerın çatır çutur hep kanıyo hergun nemlendırıcı kullnıyom ama yıne oluyo bırazda kulldığımz sıvı sabunlar yapıyo kalıp sabunlarından kullnamnızı tavsiye ederım özekllke zeytinyağlı olanlardan azda olsa faydasını görürsünüz
zhhs goldengate ben de cerave kullanıyorum etkili ama çok yakıyor elimi bioderma etkiliyse onu kullanayım
2124 zhhs Yok kurutmuyo sıvı sabunlar içeriği fazla katkılı olduğu için saf sabun daha doğal temızlemiş oluyo deneyın bence
aysebb zhhs Benim eşim öyle 😂 Herşeyden sonra bazen hem öncesinde hem sonrasında mutlaka el yıkar. Oda farkında ama engel olamıyor. Elleri çok kuru bu yüzden