ekins dertlimom ❤️ azcık çenesi güçlensin çok rahat ediceksiniz bi bakmışsınız 2 dkda memeyi boşaltıyo🥹 rica ederim❤️
dertlimom ekins cidden mi inşallah öyle olur suan yarım saati buluyor bazen uyuya kalıyor sürekli çenesıne dokunarak emdiriyorum çok küçük sanırım o yüzden
ekins dertlimom tabi kii olmaz olurmuu. Annesi çok iş yapıyo napsın em em em yoruluyo çocigimm minikkk o uyumasında kim uyusun.🥲 zor çok zor. Ama hoop o kadar hızlı geçiyoki 🥲🤍
ipekduman25 dertlimom bebebao akıtıyor çekmiyor sütü az olan kullammasın falan diyorlar sizin deneyiminiz nedir acaba bende de mamajo elektrikli var ikisini cekiş ğücü fark ediyor mu
dertlimom ipekduman25 benım 32-3 saat aralıklı sagımımda 50-70 arası bı sagım oluyor ıkı gogusten ama ben oncesınden 15-30 dk aradı emzırıyorum bence momcozy alın imkanınız varsa suan en ıyısı o dıyolar elektrikli daha kuvvetli
ipekduman25 dertlimom evet ben elektrikli den memnunum ama priz başında oturmak çok zor bebekte durmuyor zaten tek başımayım şuan öyle bir bütçem yok ama biliyorum onu çok övüyorlar