bebbs Bestiron damla kullananlar 4 aylık bebeğim doktor kilo başına iki damla olarak başlamamı söyledi damlayı verdikten sonra su veren var mı sormayı unutmuşum burada birkaç kişide görmüştüm bir de aç karna mı veriyorsunuz nasıl kullanıyorsunuz
yagizmomyy25 bebbs ben emzirdikten yarım saat sonra veriyorum verdikten yarım saat içinde de emzirmiyorum. Süt ürünleriyle arasına yarım saat koymak gerekiyormuş üstüne su vermiyorum ilacın etkisi gidebilir diye
pembekalanchoe bebbs kesinlikle su verin. Ben bilmiyordum vermedim ve bebeğimin dişinde lekeler yaptı.
deniz42mrs bebbs genelde sütünü içtikten 1 saat sonra falan veriyorum kilo başına iki damla kullanıyoruz biz de ama öyle arkasından su falan özellikle vermiyorum
bebbs yagizmomyy25 anladım canım bende yarın başlayacağım teşekkür ederim bende öyle yapayım çünkü sabah aç uyanıyor zaten
pembekalanchoe beginnerrmomm hala var bizimkinde. Hatta çürük gibi oldu. Doktora götüreceğim bakar mı bilmiyorum diş doktoru da ?
pembekalanchoe beginnerrmomm merhaba. Ben devletteki randevuyu beklemeyip özel kliniğe götürdüm ve maalesef çürük başlamış. Tedaviye başladık.