baby45374_ Oğlum sünnet olalı 25 gün oldu ama sürekli geri itme yaptım ama şimdi 4 5 gündür yapışmış napabilirim bebe yağı ile yumuşatmaya çalışırım ama çok az açıldı bir taraf ve üst çok yapışmış başına gelen varmı böyle birşey
kksna baby45374_ yani herhangi bi tecrübem yok ama bence en kısa sürede doktora gidin tam yapışmadan müdahale etsin annem de erkek kardeşimde öyle olmuş açmaya çalışmış açtım sanmış ama maalesef yapışmış yeniden müdahale etmiş doktor ve bu daha acılı olmuş ilk kesime göre
genc1anne baby45374_ konudan bağımsız ama oğlum 2 aylık oldu bizde sünnet ettirmeyi düşünğyoruz önce hsngi doktora gittiniz acaba süreç nasıl ilerledi
KaganinAnnesi26 baby45374_ baby45374_ doktora götür geri açıyorlar cok yapışmasın tekrar sünnet ediyorlar yoksa benim büyük oğlumda 3 kez yapıştı 3 kez açtırdım
baby45374_ kksna teşekkür ederim bugün gittim bebe yağı ile yumusat yavaş yavaş ileri it demişti denedim biraz açıldı ama hergun devam edersem belki açılır
baby45374_ genc1anne biz çocuk cerrahiye gittik 6. Aydan önce yapmıyoruz dedi onunda genel anestezi altında yapılır dedi bende istemedim genel anestezi küçücük çocuk evde yaptırdı ilk oğlumda evde olmuştu
baby45374_ esmermomm banyo yaptırırken oraya su döküyorum sürekli ama mevsim kış uzun oturmak biraz tedirginim ediyor üşür falan diye
bebekmurat Oğlum da aynısı oldu ılık suda oynattım bir anda kendi eli eli bir çekti ben kalp krizi geçirecektim kendisi oynamaya devam etti.