Safissssss Bebeğim 3 ay 14 günük rota aşısı önerdi doktor,yaptırmadık henüz, yaptıran varmı?önerir misiniz?Kaç doz yapılıyor
nzlkc Safissssss yanlış bilmiyorsam iki doz ve üç doz olanları var. Biz yaptırdık. Çünkü rota virüsünden hastalanabiliyor çocuklar.
Cannesi Safissssss biz 3 aylıkken yaptırdık birde 5. Ayda var yaptırın bence aşıdan sonra bir sıkıntı göstermedi şükür
EceSude Safissssss ben yaptırdım iki doz rota virüsü tehlikeli bir virüs yaptirmanizi öneririm siz aliyorsunuz eczaneden
Tugbaf Safissssss yaptırdım oğlum 3-5 aylarda 2 doz gerçekten gerekli çok araştırdım arkadaşım yaptırmamıştı bebeğine hastanede yatırmıştı doktoru bunu yaptıran anneler bebeğine hafif bir şekilde atlatıyor canım yaptırmamı tavsiye ederim
Bsra89 Safissssss tabiki yaptırın bu hastalık şaka değil ölümcül bir hastalık . Zaten iğne değil ağızdan veriliyor 2 ve 3 dozluk ayrı iki markanın var doktor ona karar verir ikisinin fiyatları da aynı kapıya çıkıyor . Hatta böyle bir şeyi doktorunuz önermişken burdan aksi bir fikir bile beklemeden yaptırmanız gerekirdi.