yavruaslanlar ağlayıp duruyor kızım kızıcak bana vs diye kızım sakin dedim bir kıta ezberliyelim gerisini de kusura bakmasın kızlar abartmıyor mu asizce öğretmenimiz cıldırıcamm gerçekten. sizce ne yapayım kızlar 😔
123456777 yavruaslanlar şarkı gibi bişeymi öyleyse dinleyerek ezberlemesi kolay olur. Ama 2. Sınıf için bende ağır buldum açıkçası hepsini mi ezberleyecekmiş
durugoktugg yavruaslanlar benim kızımda 2 ye gidiyor hiç böyle uzun ezber yok. Yüzeysel işliyorlar kitaptan sizin ki özel okul mu?
alpaslanmom_ yavruaslanlar canım uzun gözüküyor fakat tüm kıtalar aynı kendini tekrar ediyor sadece her kıtanın 4.satırındaki 4 kelime farklı şarkıya çevirip ezberletebilirsin
aydinmumine yavruaslanlar bence yapabilir tekrar eden bir kıta var sadece hayvan isimlerinin olduğu satır değişiyor ve tek cümle yanı totalde 10 satır ezber yapılacak
MamaUygarVibes yavruaslanlar aslında kolay ezberlemesi her kıtanın sadece ucuncu satiri drgisiyor bir de şarkı olarak dinletip beraber söyleyin o şekilde daha kolay olur
yavruaslanlar mamacitaa_ sarkıymıs cnm bunu nasıl ezberlesin kıta dese tamam ama hepsi imkansız ya napcam bilmiyorum
mamacitaa_ yavruaslanlar yaa ne kadar saçma benim kız da 2.sinif bu arada. Yapabildiği kadar artık çok üstüne düşme canim
betul912_ Bir kitada ki dört cümle diğer kıtalarda aynı birbirini tekrar ediyor yani anladığım kadarıyla kalan sözleri ezberliycek sadece
nededinsen_ yavruaslanlar iyide diğer kıtalarda sadece bir cümle değişiyor yoksa hemen hemen aynı kıtalar siz bu kadar stres yaptıysanız çocuk nasıl ezberlesin sizin motive etmeniz gerekirken üstelik şarkıymış açardınız müziği eğlenceli şekilde öğretedelirdiniz burda vakit kaybetmektense
kabakcekirdegi yavruaslanlar Bu yüzden üniversite hazırlığa kadar Ingilizce öğrenemiyoruz işte gerçekten saçma , ezberleyebildiği kadarını ezberlesin yapacak bir şey yok öğretmeniyle konuşursunuz
nededinsen_ yavruaslanlar doğru düzgün incelememişsin bile bir kıta ezberler diyorsun zaten diğerleri de aynı sadece birer cümlesi farklı üstelik ne güzel nitelikli eğitim alıyor merak edip çocuk stresle basbasa kalınca ağlıyorsa senden öğrenmiştir bu gergin stresli ruh halini
Heymissbon yavruaslanlar bir kıtayı ezberlemesi yeterli hepsi ayni zaten sadece hayvanlar değişiyor aslinda zor degil 🥰
yavruaslanlar Heymissbon ağlıyor sürekli cnm ya acıyorum sarkıyı ağlıyor okunusunu yazdım alkıs yapa yapa yaptırdım biraz ama nafile😔