Nazmiye26 Benim oğlum 7ay 16 günlük ve sürünüyoruz desteksiz oturuyor ALLAH baba anne dede diye kelimeler söylüyor 4 tane dişimiz var ek gıdayla aramız iyi ama 6900g 69cm boy bide baybay yapıyor sizin bebişler neler yapıyor 😊
37inci Nazmiye26 anne baba dede nene kiz kardesimin adi ece onu soyluyo bay bay ve alkiş yapıyoruz ek gida ile aramiz iyi ama uyju düzenimiz hala yok gec 2 de yatıyo 7 de kalkıyo gündüz hic uyumak istemıyo zorla sallayarak uyutuyıruz bazdn 30 bazen ise 45 dk oluyo cok yaramaz emeklıyo kpltuklara uzanıp kalkıyo ama dengede duramuyo düşüyo egzama basladi sebebini bilmıyorum atesi ve kasıntımız varb het yeri büyük lekeli kizarıklarla dplu 69 cm boy 9 kilo 🙏
Pinardgn-22 Nazmiye26 7 ay 22 günlük kızım ek gıdayı vanı isterse güzel yiyor yoksa yok emekliyor sürünüyor tutunup kalkıyor anne nadir halamız yanımızda kalıyor hala diyor baba dede gel gel diyor memeyi de aynı şekilde isterse emer istemezse yok uykumuz iyi gibi ama destekli uyuyor
Emeliss Nazmiye26 7 ay 15 günlük 7 tane dişi çıktı 8. Çıkmak üzere yeni yeni sürünmeye başladı henüz kelime yok belli belirsiz kelimeler anlaşılmıyor ayakta duruyor adım atıyor desteksiz oturuyor ek gıdada sorunumuz yok maşallah yiyor 1 ay önce 74cm 9.5kgdı iyi kötü uyku düzeni var zamanla daha iyi olacak inşallah
handhnde 7 ay 8 günlük oğlum Dişimiz yok. Ses çıkarıyor anlamlı kelime yok Desteksiz oturuyor, emeklemek yerine sürünüyor. Bir yerlerden tutunup ayağa kalkmaya çalışıyor. Ek gıda denemelerindeyiz.3 gün kuralı ,çünkü alerji çıkıyor. 72 cm 8360 gr
Deletedmom055 Nazmiye26 benimki geriden mi geliyor ya şimdi taktım bunu. Desteksiz oturuyor bi zaman sonra düşüyor yana doğru sadece baba diyor emekliyor ama cok az kendini one dogru atiyor disimiz de yok
Mirac19 Deletedmom055 bence onlar önden gidiyor 😂benim bebe daha anca desteksiz oturuyor yüz üstü yatmayı sevmiyor o yüzden emeklemek için çabası yok . Sadece baba dedi bir kaç kez şimdi o Bile yok . Delicesine diş etlerini kaşıyor ama ne gelen var ne Giden 😇
Mete_moms Deletedmom055 ay benimkide öyle 😂😂😂😂 bakınca bi düşündüm şuan ne diş var ne emekleme ne tutunup kalkma sadece anne diyo o kadar onuda aylardır diyo zaten bilinçli değil yani 🙈
Ygtek Nazmiye26 7 ay 4 günlük oğlum. anne diyor onun dışında daha anlamlı bir kelime söylemedi. Ek gıdayla aramız eh işte idare eder. Az da olsa desteksiz oturmaya başladı. Gündüz ayağımda olduğu sürece uyuyor. Gece de 10 da yatıyor saat başı kalkıyor malesef. 9 kilo 100 gram. Boyu da 70 cm. 2 tane dişimiz var altta. Emeklemiyor yüzüstü durmadı hiç. Ama koltuğun kenarında kendisi durabiliyor.
Bereninannesi_ 7 ay 15 günlük desteksiz çok fazla oturamıyor ek gıda yeni yeni veriyorum biraz kilosu fazla. Emeklemiyor çünkü yüzüstü durmayı hiç sevmiyor adım da bi ıkı gündür atıyor kollarından tutunca biyere tutunup kalkma falan da yok bizimki tembel biraz sizinkileri okuyunca şaşırdım😄 ba ba diyor bence bilincli söylemiyor ama heceliyor başka da bişe demiyor. 6 aylıkken boyu 69 cm bu ay kontrolü vardı götürmedim virüsten dolayı
eylulvari Nazmiye26 biz bugün 8. ayımıza girdik. desteksiz oturuyor döne döne gidiyor ayakta durabiliyor az az ama emekleme yok henüz. 68 cmdi 7. ay başında ve 7500 gramdı. anne ve meme kelimelerini söylüyor anlamsız sesler çıkarıyor. suyu püff yapıyor :) kendi kendine elinde oyuncak ile oynamayı seviyor dikkatini çeken şeyler ile güzel vakit geçiriyor. anne düşkünlüğü had safhada. gece uykusu sıfır. alt iki dişimiz hala kabarık ama gelen giden yok henüz. ek gıdada belli şeyleri yiyor blw uyguluyorum ara ara elinde mıncıklamayı ağzına götürmeyi biliyor. taneli şeyleri çiğnemeyi öğrendi dişimiz olmasa da :)) şimdilik bu kadar..
Eselnef Nazmiye26 5 gun sonra 7 aylıgız insallah. Yerde sürünüyor emekleme yok. Desteksiz oturabiliyor. Diş yok. Anne,buba :) diyoruz. Fazlasıyla yuvarlanıyoruz😄 uyku düzenimiz hiiiç yok yattıgı kalktıgı saatler belli değil. Günde 20 kere uyutuyorum 21 kere kalkıyor😂
Fatmaenes Nazmiye26 kelimeleri bilinçli ni söylüyor acaba, bebeğim 7ay 18 günlük dede ve anne ade diye ses çıkarıyor ama bilinçsiz
Nazmiye26 Fatmaenes anne baba bilinçli diyor ama benim dışımda annemde kendisiyle çok ilgilendiği için onna da anne diyor😄😄
Bernalisari41 Bütün bebeklere maşallah 🧿 7 ay 4 günlük oğlum hiç dişi yok belirti de yok kaşıntı dışında. Yüz üstü durmayı sevmiyor haliyle emeklemiyor da. Ek gıdayla aramız idare eder ama daha çok memeci. Baba ve dede anne diyebiliyor desteksiz kısa süre oturuyor. Boyu 75 kilo 10.480. Gündüz uykumuz düzenli ama gece çok sık uyanıyor
Momofkerem Nazmiye26 7 ay 20 günlüğüz 7.ay kontrolünde 9.150gr 70cm di🧿 Ham mama memmem anne diyo ama ağnnniiiii gibi söylemeye uğraşıyor 😅 Geri geri emekliyor desteksiz oturuyor 2 dişimiz var Bay bay yapmayı biliyor ama ne zaman yapacağını kestiremiyor 🙈 Yürütece bindiriyorum evin her yerini geziyor. Henüz çok doyurucu yediremiyorum sabah yumurta sarısı ve biraz yoğurt Öğlen meyve veya yoğurt Akşam çorba ve yine yoğurt 😅😅😅 Uyku yok. 😬 Bi düzen vardı ama dişler ile bitti gitti 🤷♀️
Nazmiye26 Momofkerem MAŞALLAH 🧿 bizim yaramaz ben örgü işlerken mutfağa gitmiş dolap karaklarını açmış şekeri dökmüş elini batırıp yalıyordu 🙉
miracveannesi 7 ay 19 gün Emekleme (6.5 ayda emekeldi) Koltuktan tutunup kalkma Kalkinca yan yan gidiyor sıralıyor Bay bay alkış biliyor Anne dede diyebiliyor 2 disimiz var(6.5 ayda çıktı) Ek gıdayla aramız çok güzel maşallah (5.5 ayda başladım) Uyku düzenimiz oluştu gece 7 gündüz 2 uyku 3 saat toplam 1.5 1.5 saat(bozulduğu oluyor biryeri Ağrirsa) Kilomuzu şuan bilmiyorum en son 2 ay once 69 cmdi kilosu çokta önemli değil zaten Ek gidamiz ve mama saatelrimzde düzenli çok şükür sadece aşırı yaramazlık dışında sorun yok🤗