bebeklianne_ Bendeki bu herşeyi son dakikaya getirme işi ne olcak hem kocam hevesimi kırdı bir sefer giyecek gereksiz falan dedi ertelemiştim unuttum almayı şimdide alsam gelmez :( ben gibi olan varmı
Rabiiul bebeklianne_ neden bir sefer giyiniyor ? Hemen küçülen bir şey mi bu ? Bende pazar günü aldım pantolon tişört boomber ceket kombin yaptım 20 aylık kızm 2 yaş aldım yazın da giyer diye
lolitam bebeklianne_ 3 çocuğum var her bayram alırım gereksiz olmasından değil bayram hevesleri olsun diye küçüklüğümde kalan o heves mutluluk cocuklarimdada kalsın isterim bayramin değer ve kıymetini yaşamasını istiyirum o heves bayram ziyaretleri hazırlıkları bayram gezmeleri aile buluşmaları bunlar hepsi benim için çok heyecan verici ve mutluluk sebebi bunu cocuklarima aşılamak istiyorum ayrıca neden kuculsun ben alıp her zaman giydiriyoum tek kulanimlik bisey mi sanki biraz buyuk aliyorum uzun sure giyiyor 🥰
forumgurmesi Niye bir sefer giysin, bayram günü giyip sonra çöpe mi atıyoruz kıyafetleri. Çocuğundan kısan erkekleri hiç sevmem ya, direkt soğuma sebebi. Onu dinlemeyin alın.
bebeklianne_ forumgurmesi hiç sorma soğutuyor zaten ama alamıyorum çünkü burası uzak merkeze internetten alsam da gelmiycek :(
bebeklianne_ forumgurmesi bişi soracam ebebek açık olurmu bayramda sence giderken alırım acaba kapalımı olur
bebeklianne_ Usnac1995 yok ya yukarıda evimiz çarşıdan ama giderken ebebek açık olursa, alacam bende istiyorum benim çocuklen yaşadığım o heycanla büyümesini byaram bilsin çocuk
Durunun_annesii0 bebeklianne_ her bayram alıyordum bu bayram doğum gününlerinde giydirdik lerimi giydircem bi doğum günlerinde giydi başkada giymediler düğün olursa giydiririm dedim hastalıktan evde çıkamadık nasip bayramaymış elinizde varsa temiz güzeli giydirirsiniz yoksa alın tabiki yazlık alın üstüne ince bi ceketle tamamlarsınız yazında giyer kalmamış olur hem kot pantolon gömlekler falan güzel kombinler yapıp daha sonrada giydirebilirsiniz bence :)
Dmt-01 bebeklianne_ ay imkanınız varsa mağazaya vs gidip alın ya.ben her bayram alıyorum kızıma sonçta sadece bayramda gymiyor sonrasındada giyiyor.ben küçük gelmeye başlayıncada kaldırıp saklıyorum büyüdüğünde bu şu yaştaki bayramlığındı diye göstermek istiyorum.küçükken banada her bayram bayramlık alınırdı.yani yeni kıyafet alınacağı zaman bayrama yakın alınırdı bayramlıkmış gibi olurdu yani
mobesebesir bebeklianne_ niye bi kere giysin ki oğluma pantolon gömlek içine badi aldım kurban bayramında da giydiririm önemli olan bayram ruhunu yaşatmak bence
damlaozzz bebeklianne_ Geçen seneden aldığım etiketi üstünde kıyafetleri vardı bu senede denedim tam oldu almadım bende çok iyi oldu yoksa bende almayacaktım muhtemelen
birminnakannesi06 bebeklianne_ neden bir seferlik olsun ki sürekli giyebileceği birşey alabilirsiniz ben öyle yapıyorum imkanınız varsa.Eşlere bakılırsa zaten kadınlara birşey kalmaz
livanurvealpinannesi61 bebeklianne_ yani 1 senede 10 20 cm uzamıcaklar ki eşinize bakarsanız benim eşimde aynı diyor ben aldım valla
yavruaslanlar bebeklianne_ vallahi ben doğru düzgün bir şey bulamıyorum canım ya bir tane butik buldum oraya gideceğim yarın büyük bedene kimse çalışmıyor yani hep küçük beden o kadar güzel şeyler var ki dört yaşına kadar bize de olmuyor