melislinaa Ay 10 günlük oğlum var her akşam değil ama bazı akşamlar resmen kriz tutuyor emerek uyuyor normalde ama o akşamlarda uykusu geliyor emmek istemiyor memeye gelince ağlıyor gelmese ağlıyor gazına bakıyoruz gaz vs bişeyi yok acaba süttümmü yetmiyor diye düşünüyorum ama günde 6 taneden hatta daha fazla dolu çişli bezi çıkıyor doymasa her gün ağlar diyorum anlamadım bu ayda meme reddimi var acaba ? Krizi bitip memeye gelmeye ikna olduğunda baya lak lak yutkunarakta emiyor
eddyy melislinaa atak haftası olabilir, uykusu geldiğinde hemen bekletmeden meme verip uyutmanız da gerekir normalde bekletirseniz uykuya daha çok direnir ne memeye gelir ne de uykuya dalar
melislinaa gizviz ya zaten çoğunluk uyuyor genel olarak sakin bir bebek genelde uyandıktan 1 saat sonra uyku sinyalleri geliyor hemen emziriyorum bazen uyuyor sorunsuz bazen o 1 saat uzuyorda uzuyor ve sonu krize gidiyor
melislinaa eddyy çoğunlukta uyku sinyalinde hemen emzirip uyutuyorum ama bazen onu yapsam bile kendisi uyumuyor yada 5-10 dakika sonra geri uyanıyor sonu bitmeyen ağlamalara gidiyor