keskegecmisedonebilsek Daha bugün başladı halsizlik ateş falan da yok ne iyi gelir doktora götürsem mi bilemedim yada öneriniz var mı
xbeyza_ keskegecmisedonebilsek ayak altına sarimsakli zeytinyağı sürün. Ateş içinde oyi öksürük içinde. Ama sarımsaklı yerinden değil yağından. Yaga sarımsak rendeleyip bekletin. Onu sürün çorap giydirin. Birde Yenidoğan falanss yapmayın belki tahriş eder.
zeynepozkar keskegecmisedonebilsek soğanı ikiye bölüp karanfil batırabilirsiniz öksürüğü rahatlatıyor
1anne1cocukk keskegecmisedonebilsek benim bebeğimde ses değişikliği öksürük ve ateş vardı 3 gün üst üste acile gittim burnunu temizleyin diyip yolladılar en son çare çocuğun boğazlı balgam bağlayınca 4. Günün sonunda antibiyotik yazdılar 3 gün kullanma şartıyla
1anne1cocukk keskegecmisedonebilsek yani demem o ki eğer bebek küçükse pek birsey yapmıyorlar son dereceye gelmediği sürece
gizem_karakecili 1anne1cocukk ben de şuan o sıkıntıdayım 25 günlük bebeğim öksürüyor kusuyor doktorum burnunu temizle dedi ne yapmalıyım bugun daha çok kustu
pudu Ben iki kez gittim burnunu temizle ciğerleri temiz zaten ilaç veremeyiz deyip yolladılar üçüncüye götürecektim hırıltı başlamıştı çok kısa sürdü kendiliğinden toparladı çok şükür burnu tıkalı sadece temizliyorum günde üç defa