Duru1- Kızlar c vitamini yüksek antioksidan etkisi olan bu meyveyi bebeğinize ne zaman ne şekilde verdiniz? Nette 8 ay yazıyor ama birde sizlere sorayım dedim. Dr ‘una soran varmı acaba?
Mirac_21032019 arasbek muzla karistiriyorum genelde bazende elma katiyorum cok seviyo oglum cok sukur bizde pisik yada alerjik bi sorun olmadi ki aslinda bebegim alerjik bi bebektir
blzylcnsy Duru1- 9-10 aylık gibiydi vermeye başladığımda. catalla ezip yediriyordum şimdi küçük lokmalar halinde veriyorum ağzına yiyor. her gün farklı meyve yediriyorum, elma, muz, kivi, portakal dışardaysak muz hep daha kolay oluyor. ☺️
Duru1- Hmm demekki denemem gerekecek . Az az başlayıp bir deneme yapalım o zaman. Kivi mucizesine inananlardanım hergün bir kivi yiyerek gebeliğim boyunca hiç hasta olmadım. O yüzden bebemede bir an önce başlamak istiyorum inşallah tepki vermez😘
Prensinannesii06 Duru1- eşimin de babamında alerjisi var kiviye o yüzden ne zaman vercem bilmiyorum 🙁
Mirac_21032019 Prensinannesii06 Size şunu soyliyim o halde bebekler alerji genlerini anneden alirlar alerji doktorumuz boyle demisti gercektende oyle ben cok alerjik bi bunyeye sahibim ve neye alerjim warsa oglumunda ayni
Prensinannesii06 Mirac_21032019 benim karabibere alerjim var kiviye bayılırım 9 aylık şuan oğlum 1 yaşından sonra denemeyi düşündüm çünkü eşim hastanelik oluyor yani kivi ve elma yanyana diyelim elmaya kivi değdiği için o elmayı yese bile anında kabarıyor bütün her yeri iğne vurulmadan düzelmiyor
Sarekuzu_19 Duru1- kızım 8 aylıkken başladık 1 aydır yiyor hiç bir alerji durumu olmadı tadım yaparak başlayın isterseniz
Mirac_21032019 Prensinannesii06 1 çay kaşığı vererek deneyebilirsin bakalim kabaracakmi kabarmazsa her gun bir tık cogaltirsin