tugba2211 Kızlar selam 26 yaşındayım 2. bebeğime hamileyim sezeryan olacağım ve eşim de ben de artık başka çocuk istemiyoruz sezeryan sırasında tüpleri bağlatma imkanı varmış devlet hastanesi yapıyor mu ve sizce yapmalı mıyım herhangi bir olumsuzluğu olur mu
gg3848 tugba2211 devlet hastanesi yapıyor mu bilmiyorum ama bence de istemiyorsanız bağlatmak mantıklı bir zararı yok diye biliyorum
alyaninannesi1 tugba2211 mağlesef 30 yaş sınırı var benim 3 cü bebeğim sezeryanla oldu 28 yaşındaydım bağlatmak istedim yaşımdan dolayı bağlamadılar mağlesef
tugba2211 gg3848 bir oğlum var sağlıkla gelsin inşallah bir de kızım olacak eşim de ben de istemiyoruz ama bu şekilde bile hamile kalan çok kadın varmış olumsuzluk yaşayan da var hiç bir problem yaşamayan da var
Pateteslimanti tugba2211 benimde ikinci bebeğim olacak bir oğlum var bu bebiş de kız şuan 35 haftalığım iki hafta sonra kontrolüm var doğum planlayacağız söyleyeceğim öneriyor mu olumlu olumsuz yanları vs. Ben hiç olumsuz bir yanını duymadım ama teyzem de bağlattı ne gibi olumsuzlukları var
tugba2211 Pateteslimanti duyduğum kadarıyla ne kadar doğrudur bilmiyorum yanlış da olabilir menapozu erken başlatıyormuş adet düzensizliği yapıyormuş gibi şeyler duydum ama tabi dediğim gibi belki bünyeden bünyeye değişiyordur
alyaninannesi1 tugba2211 onu bilmiyorum belkide olabilir inşallah bağlarlar bağlatanlara sorun en azından orda doğum yapın 👍🙂 çünkü bağlamıyor yaş sınırı koyuyolr saçma bir şekilde