nur482482 Kızlar 54 günlük bir bebeğim var ve asla uyumuyor. Pilates topunda zıplayarak zar zor uyutuyorum yatağa koyuyorum maksimum beş dk sonra uyanıyor ağlıyor sabahtan beri onu kucağımda hoplatmaktan ne bel kaldı ne boyun… niye uzun uyumuyor bu normal mi?? Normalse ne zaman geçer tuvalete bile gidemiyorum delireceğim resmen
anonimomss nur482482 yatağı rahat olmayabilir mi acaba ben reflü yatağını kaldırıp sert düz yatakta yatırınca dediğin gibi sürekli uyandı biraz yumuşak bi yatağa geçtim
bebikomomyy nur482482 size tavsiyem şimdiden pilates topunda uyutmayı bırakın yoksa büyüyüp ağırlaştıkça çok zorlanırsınız. İlla sallanmak istiyorsa ayakta sallamak yada hamak beşik daha iyi seçenekler. Birde o aylarda gündüz uykularının az olması normal🥲 yavaş yavaş düzene girer inşallah
3kedili2bebekli nur482482 normal değil ama bir sürü sebebi olabilir, aç olabilir, gazı olabilir muhtemel gazı var, sizinle temas etmek istiyor olabilir, ortam çok sicak olabilir
defnealeyna08 Çoooook normal 😇 Bende hep böyleydim şuan 3 aylık oldu ancak ayrılıyoruz oda kısa süreli Şuan omzumda uyuyor hatta 😀 gece uykusunda bırakabiliyorum sadece yatağına koysam 15 dk içinde uyanır 😀😀
umtiti Normal tabi, dünyaya alışmaya çalışıyor. Bende senin gibiydim ilk üç ay zordu gerçekten gaz sancıları varsa masajlar yap duş da aldırabilirsin sıcak su rahatlatır sağlıkla büyüt bebişini 💕