mryematls 2 gündür mukuslu ishal hemde su gibi resmen kakasını yaparken sesini duyuyoruz patates falan yediririm diyordum ama şimdi bir baktık yeşil ishal şeklinde yapmış ve her yeri pişik olmuş yaşayan var kı bu durumu
annebalim_ mryematls 26 aylık oglum gecen hafta aynı seylerı yaşadık hem de kusma vardı Bızde ıkısı de perısan ettı cocugumu dr Çeşme suyundan olmuş dedı maflor şase alın eczaneden hemen suyla ıcerse suyla verın ıcmezse yogurt danone gıhı bsy karıştırıp yedırın allahın ıznı ıle ıkı dozdan sonra tamamen ıkısı de kesıldı bttı
mryematls annebalim_ bizde kusma ateş halsizlik vs yok aksine genel hali iyi ama ishal çok fazla hep pilav lapası yedirdim inşallah geçer diş mi yapıyor acaba bilemiyorum size de çok geçmiş olsun aklımda bulunsun maflor
MayaliHamur mryematls ay bacım 3 gündür bizde öyleydik diş olayı var ondan mı yapıyor siye bende düşündüm genel hali iyi ama günde 15 kez dediğin gibi yapıyor gece dahil.. poposu felan çok pişik oldu hergün karbonatlı ılık suya oturdum havalandırıp kremledim öyle rahatladı çocuk.. probiyotik kullanıyoruz birde
mryematls MayaliHamur dediğinizi yaptım bende doktorumuzda travazol madecassol ve bakaban krem önerdi onları kullandım 2 güne baya iyileşti ishal mantar yapmış poposunda
MayaliHamur mryematls çok şükür geçtiyse.. bizimkide geçti çok hassas bir durum gerçekten.. travazol çok işe yarıyor gerçekten