Seyyahyolcu Terletmeyen hangi yorgan kullanmalıyım. Yün hapsirtiyo. Onun disinda yazin ne önerirsiniz
Cokbilenana Seyyahyolcu ben yorganı hem kendim hem cocuklarım için yaptırdım. Ortası yün dort kenarı elyafla cevirttim cok iyi oldu.
BetulZumram Seyyahyolcu yün bebeklerde alerji yapabiliyor ben pamuktan yorgan yastık yaptırdım çokta memnunum. Yorganı yaptırdığım yerde pamuğu önerdi bebekler için pamuk yapıyormuş.
37inci Seyyahyolcu pamuk kullanıyorum bide silıkon elyaf memnunum yün sevmıyorum kokuyomus gibi gelıyo kasindirıyo hapsirtıyo terletıyo beni belkise alişmadigim icindir
Ikrazumra19 Seyyahyolcu bebek icin yorganlar agir oluyor ya elyaf terletiyor 2 yasinda hala kullanmiyorum ben yazin zaten ince bir ortu pike tarzi yeterli oluyor
Eylul_27 Ben Bambu yorgan kullanıyorum yastıgıda öyle terletme felan olmuyor agırda değil tabi yazın ince bi pike yeterli
EssraS Seyyahyolcu hibboux diye bir İnstagram sayfası var patentli pamuk bebek yorganı var ben aldım aşırı memnunum bir bakabilirsiniz
SevgiLina_ Seyyahyolcu canim ben özdilek uyku seti aldim kizima iyiki de almisim yuzde yuz pamuk hic terletmiyo
SevgiLina_ Seyyahyolcu yün ben kendme bile kullanmiyorm alerji yapiyo elyaf saglikli degil en iyisi pamuk
Asyatuba Seyyahyolcu elyaf hiç bir şekilde önerilmiyor yün yorgan tozlu olurmuş yorgancı demişti ben pamuktan yaptırdım yastığını felan çabuk sönüyor ama memnunum bebeğimde olumsuz bişey yapmadı