cilekc Bebeğim 13 ay 6 günlük henüz daha yürümüyor. Yan yan tutunarak gidiyor kısa mesafeden karsıya geçebiliyor ama tam bağımsız henüz yürüyemiyor. Erkek cocuklar geç yürür derler gerçekten öyle mi acaba ? Canım sıkkın
kuzeyyy07 cilekc 8 aylıktan beri tutunup kalkıyordu oğlum. Yaşını geçtikten bir hafta sonra tam yürüdü
esra00_ cilekc kısa mesafeden karşıya geçiyorsa yakında yürür inşallah benim kızımda öyle öyle cesaretini topladı yürüdü bir anda
nnoktaa cilekc 2 elinden tutun bakın yürüyor mu? Ama sadece siz değil. Yani şöyle mesela eşinizle aranızda olsun bi elinden eşiniz bi elinden siz tutun o şekilde yürütmeyi deneyin
babyykar Kızım 14 aylık tutunarak yürüyor koltuklara çıkıp iniyor ama hala yürümüyor cesareti yok😂 bazen eşimle aramızda yürğtmeye çalışıyoruz 1-2 adım atıyor ama devamı yok saldım bende ne zaman isterse artık
hemshireanne cilekc benim bebeğimde öyleydi aylarda tutunarak yürüdü ama kendi yürümüyordu. Arkadaşımın tavsiyesiyle hergün elinden tutarak yürüttüm. Saatla yürüdük bir haftaya kendisi yürüdü artık
cnhavva cilekc 10 aylik kızım daha tam emeklemiyo bile kendine has bi stili var henüz 😄 tutunup ilerliyorsa yavaştan yürür yakinda
Gmzznrr Benim kızım 19 aylık herşeyi yapıyor ama yürümüyor desteksiz duruyor adım atmıyor doktora götürdüm bi sıkıntı yok bekle yürür dedi