Tugceksck yigit_alp sanmıyorum eczanelerden temin edebilirsiniz ama bulması biraz sorun. Bizde kullandık 2 ay kadar sonra temin etmesi zor olunca değiştirdik kullanırken çok memnunduk. Şu anda anne sütü ve mama olarak ilerliyoruz aptamil proseyneo kullanıyoruz o da conformil gibi gaz ve kabızlık yapmadı
yigit_alp Hepsiburada buldum oğlum kabız da 3 günde bir yapıyor kakasını inşallah iyi gelir kaldırılmadı bu mama dimi bebelac gold ogluma yaramadı kabız yaptı teşekkür ederımm bilginiz için
mrvalp_ yigit_alp mamadan memnun kaldınızmı kabızlık yaptımı bizde bugün başladık kabızlığımız var doktor önerdi
yigit_alp Mamayı vermedim o zamanlar henüz bozuk çıktı bebelac gold 2 verıyorum 6 aylıyız kabızlık durum devam ediyor 3 günde bir zeytinyağı verdım o kadar işe yaramadı karın masajları felan yeni yeni ek gıdaya başladık inşallah düzenli yapar oğlum 🙈
mrvalp_ yigit_alp o mamanın çok sahtesi varmış belki ondan bozuk çıkmıştır. Bebelac sma kullandık bizde ama sonuç alamadık çocuk cerrahı bu mamayı önerdi inşallah iyi gelir. Bebişlerimiz iyi olsun inşallah.☺️
yigit_alp mrvalp_ Sma,bebelac, aptemil, hip kaldırıldı serilerine bakarsın ona göre verirsin bebelac gold iyi canım inşallah düzenli yaparlar kabızlık sorunu biter iyi olurlar inşallah 🫶🙏