mrvkrem Kızlar oğlum 4 buçuk yaşında,geceden beri kulağı ağrıyor ağrı kesici verdim kulak damlası da damlattım. 2 hafta önce acile gitmiştik düzelmişti yine başladı napabilirim şimdi hiç duramıyor ağrıdan
beyzzsenturkk_ mrvkrem kulakları dolmuş olabilir mi kir de zonklama yapıyor. ben kulağım ağrıyınca kendime de kızıma da sarımsak ısıtıp koyuyorum. ocakta bir diş sarımsağı soyup iyice yakıyorum arkalı önlü sonra peçeteye sarıp kulak deliğimize koyuyorum akıntısını da alıyor ağrısını da.
ymc516_ mrvkrem oğlumun pazar gecesi aynı şekilde kulağı ağrıdı sabaha kadar gittik doktora kızarmış çok dedi antibiyotik içiyoruz damla verdi şuan iyi bence tekrardan doktora götürün. Kulak ağrısı gerçekten dayanılmaz kucucukler onlar için daha zor
mrvkrem beyzzsenturkk_ gripti aslında boğaz ağrısı geçti ama şimdide kulak ağrısı tekrarladı geçen hafta antibiyotik kullanmıştım antibiyotikle geçmesi gerekmez miydi
beyzzsenturkk_ mrvkrem antibiyotikler sık kullanıldığında etkisini yitiriyor eğer sürekli herşey icin antibiyotik kullanıyorsanız verimi düsmüstür vücut ona da bir yerden sonra bagısıklık kazanıyor. kbbye gösterdiniz mi? dişlerinde sorun varsa o da kulağa vurabilir ayrıca vücutta enfeksiyon varsa o da direkt kulağı etkiliyormuş boynumda lenf bezim şişmişti meğer dişimde ki enfeksiyon kulağıma ve boynuma sıçramış. herşey olabilir ama grip sanmıyorum bu denli ağrıtmaz ya. kulağına su kaçmış olabilir mi? aklıma başka bişey gelmedi
mamiiyyy beyzzsenturkk_ lenf şişi kaşınıyor muydu oğlumun ensesinin üstünde Kafa arkası 3 tane var kaşıyor sabit boyut hareket etmiyor sert
beyzzsenturkk_ mamiiyyy kaşınmıyordu şans eseri elimle oraya dokunurken hissettim ben oynamıyordu giderek büyüyordu hamile kaldım ilaç kullanamadım kbb gittim dişler kulaklar hatta vücutta enfeksiyon varsa hepsi etkiler dedi antibiyotik kullanamadım ama hamilelikte kayboldu su an